avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Adjudecare imobil NCPC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Adjudecare imobil NCPC

am participat la o licitatie fiind de fapt singurul participant,dupa aproape o luna am depus si diferenta de bani pentru a ma incadra in cele 30 de zile .la doua 2 am fost chemati de am completat procesul verbal de licitatie dupa care executorul mi-a spus ca trimite el actele la intabulare,dupa cele 9 zile am inteles ca trebuie sa treaca si cele 30 de zile de la intabularea provizorie .dupa aceea urmeaza punerea in posesie . 1.pasii pe care vi i-am descris sunt acestea intr-o adjudecare ? 2.eu nu am nici un act decat chitantele care am platit prima data cei 10%si cea dea doua cu ultima transa de bani ,este normal?. 3 daca imobilul are intrare pe o alee de acces care nu este deja facuta existand doar in acte eu am dreptul pana la rezolvare sa intru prin intrarea veche a imobilului asta insemnand sa trec prin 2 imobile ?
Cel mai recent răspuns: nicoletadamian , utilizator 18:33, 19 Septembrie 2014
Așa este procedura. Cu privire la intrarea in acest imobil, depinde de proprietari.
multumesc mult ptr raspuns ,tin sa mentionez ca din cauza celor 2 proprietari nu s-a facut aceea alee.deoarece una dintr-e ele are o anexa pe acel drum fara forme legale (mentionez ca eu detin si 1/3 din aceea alee)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie-punere in posesie nicoletadamian nicoletadamian buna ziua de la data licitatiei cand ai castigat licitatia cat dureaza sau mai bine zis care sunt etapele pana la punerea in posesie al imobilului ?.eu am ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie a unui imobil adjudecat prin licitatie publica d4dane d4dane Buna ziua, am participat la o lictitatie si find singurul licitator am cumparat imobilul la pretul de 75% (era a treia licitatie). Dosarul este din 2013, deci ... (vezi toată discuția)
Contestatie adjudecare imobil nicoletadamian nicoletadamian buna ziua pe data de 8 iulie am adjudecat un imobil .acum pe 24 septembrie trebuie sa fiu pus in posesia imobilului (,intre timp executorul a trimis actele la ... (vezi toată discuția)