am participat la o licitatie fiind de fapt singurul participant,dupa aproape o luna am depus si diferenta de bani pentru a ma incadra in cele 30 de zile .la doua 2 am fost chemati de am completat procesul verbal de licitatie dupa care executorul mi-a spus ca trimite el actele la intabulare,dupa cele 9 zile am inteles ca trebuie sa treaca si cele 30 de zile de la intabularea provizorie .dupa aceea urmeaza punerea in posesie . 1.pasii pe care vi i-am descris sunt acestea intr-o adjudecare ? 2.eu nu am nici un act decat chitantele care am platit prima data cei 10%si cea dea doua cu ultima transa de bani ,este normal?. 3 daca imobilul are intrare pe o alee de acces care nu este deja facuta existand doar in acte eu am dreptul pana la rezolvare sa intru prin intrarea veche a imobilului asta insemnand sa trec prin 2 imobile ?
multumesc mult ptr raspuns ,tin sa mentionez ca din cauza celor 2 proprietari nu s-a facut aceea alee.deoarece una dintr-e ele are o anexa pe acel drum fara forme legale (mentionez ca eu detin si 1/3 din aceea alee)