Am participat la o licitatie acum 30 de zile , iar astazi am primit actul de adjudecare al imobilului . Va rog frumos sa ma indrumati ce pasi trebuie urmati dupa ce am primit acest act. Unde trebuie sa merg si ce demersuri sunt necesare . Precizez deasemenea ca debitorul a depus o contestatie prin care cere anularea Procesului verbal de adjudecare , anularea tuturor actelor de executare intreprinse in cadrul dosarului executional precum si a executarii insasi , dar la sediul executorului judecatoresc nu s-a primit aceasta instiintare ca respectiva a facut contestatie .
Va multumesc
In conditiile in care nu exiosta hotarare judecatoreascadefinitiva care sa dispuna anularea actelor/executorul judecatoresc trebuie sa continuie procedura de punere in posesie a bunului imobil
Avand actul de adjudecare,dvs sunteti adjudecatar=proprietar si aveti dreptul sa intrati in posesia bunului
Ulterior intabulati la ocpi dreptul dvs de proprietate asupra bunului imobil
Am fost astazi la OCPI si mi-au cerut plata unui impozit pe tranzactie si un certificat fiscal de la primarie ca sa il pot intabula . Pt eliberarea Certificatului fiscal de la primarie trebuie ca sa astept 30 de zile deoarece numai dupa ce am depus acte pt ca impozitul sa fie pe numele meu , abia dupa aia pot ei sa elibereze acest fel de certificat . Executorul judecatoresc a spus ca nu poate sa faca demersurile de evacuare pana nu fac intabularea . Te doare mintea ....
Licitatia unui imobil
alirvag
as dori sa stiu daca dupa o licitatie se cumpara imobilul cine l-a cumparat poate avea contract de vanzare cumparare pe el?
as dori sa stiu daca se poate face ... (vezi toată discuția)