Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva explicatii - trebuie sa-mi depun situatia financiara anuala (stiu ca a trecut termenul, dar asta e) si nu inteleg mare lucru din lista documentelor care trebuie sa alcatuiasca dosarul. De exemplu, cum arata/ce trebuie sa contina RAPORTUL DE GESTIUNE AL ADMINISTRATORULUI si PROCESUL VERBAL AL ADUNARII GENERALE ORDINARE DE APROBARE A SITUATIEI FINANCIARE?
De asemenea, nu inteleg urmatorul lucru - "actele se depun in dosar cu sina si se numeroteaza fiecare fila incepand cu ultima fila din dosar". Adica ultima fila va fi pag.1 sau voi scrie numarul corespunzator ultimei file?
Va multumesc frumos pt rabdare. Din pacate nu am o contabila prea cooperanta si nu mi-a raspuns la intrebarile astea.
As vrea sa stiu daca mai primesc indemnizatia pentru ingrijirea copilului (cei 300RON care se ofera mamelor intoarse la serviciu inainte de a implini copilul 2 ani) in cazul in care am demisionat de la actualul job, iar contractul de munca pentru jobul nou o sa se semneze la aprox. 2 saptamani dupa terminarea preavizului (4.01 este ultima zi aici, iar contractul de munca la celalalt job o sa inceapa pe 28.01)
Este nevoie sa depun o cerere pentru revenirea in concediu de ingrijire a copilului pentru a nu pierde indemnizatia, sau pauza de 2 saptamani nu afecteaza primirea acesteia?