Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva explicatii - trebuie sa-mi depun situatia financiara anuala (stiu ca a trecut termenul, dar asta e) si nu inteleg mare lucru din lista documentelor care trebuie sa alcatuiasca dosarul. De exemplu, cum arata/ce trebuie sa contina RAPORTUL DE GESTIUNE AL ADMINISTRATORULUI si PROCESUL VERBAL AL ADUNARII GENERALE ORDINARE DE APROBARE A SITUATIEI FINANCIARE?
De asemenea, nu inteleg urmatorul lucru - "actele se depun in dosar cu sina si se numeroteaza fiecare fila incepand cu ultima fila din dosar". Adica ultima fila va fi pag.1 sau voi scrie numarul corespunzator ultimei file?
Va multumesc frumos pt rabdare. Din pacate nu am o contabila prea cooperanta si nu mi-a raspuns la intrebarile astea.
pai in fiecare an se face (cel putin) o adunare generala ordinara a asociatilor/actionarilor in care administratorul prezinta raportul de gestiune si se aproba situatiile financiare ale sociatatii pentru anul trecut.....obligatoriu se ]ncheie un proces/verbal in care se scrie ce s-a votat.....deci din registrul de hotarari AGA scoti acest proces verbal...faci dupa el o hotarare a adunarii generale ordinare din data de ......,
Adunarea Generală a Acţionarilor întrunită azi, data de ........, orele ........, la sediul societăţii din .................. Adunarea numeşte în funcţia de preşedinte al şedinţei pe ........., iar în funcţia de secretar al şedinţei pe .............
Adunarea Generală a Acţionarilor decide:
Aprobarea situatiei financiare a societatii pentru anul 2006.
Preşedinte Secretar
raportul administratorului nu pot sa/ti spun cum ar arata......eu doar il anexez la documente...administratorul il face.....