avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Activitate bya_sp

Activitate bya_sp

Răspuns la discuția Studenta insarcinata
Data absolvirii este 30 iulie 2012, (facultatea nu era cu licenta) si data prezumata de nastere a copilului este 13 noiembrie 2012.
Răspuns la discuția Studenta insarcinata
Nu m-am inregistrat la Agentia de Somaj pentru ca nu am stiut, pana acum, ca pot beneficia de indemnizatie, Ati spus ca de la 30 iulie (data absolvirii) pana voi naste, nu am acoperire. Asta inseamna ca voi putea beneficia totusi de indemnizatie, chiar daca este pe un timp mai scurt?

Multumesc pt. raspuns
Am terminat facultatea de Administratie de Firme in Spania, si mi-au dat diploma provizionala la data de 30 iulie 2012. Mentionez ca am frecventat facultatea la zi, fara intrerupere. In septembrie m-am intors in Romania impreuna cu sotul meu si urmeaza sa nasc pe 13 noiembrie 2012. Deci, cand am terminat facultatea, aveam aproape 6 luni. Recent am aflat ca pot obtine ajutor pentru maternitate, si am citit legea, dar nu stiu daka ma incadrez in art.2, alineatul m) sau t). As vrea sa stiu daka pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului chiar daka nu m-am inscris la somaj in termenul de 60 de zile de cand am obtinut diploma (alineat T) sau daka ma incadrez in alineatul m) si nu este nevoie sa ma inscriu la somaj.

Va multumesc anticipat pentru raspuns,