Bună ziua , as dori să știu dacă e normal ca pentru ridicarea gunoiului menajer să plătesc preț întreg și pentru locația din buletin și pentru casa de vacanta unde de fapt stau 2 luni pe an !Mulțumesc
In sedinta anterioara AGA( adunarea generala a asociatilor), ( adunare constitutiva) s-a votat in mod secret cei 5 membrii ai C.A. din 9 propusi.Asociatia a fost declarata INCHISA, s-au depus actele necesare la registru comertului s-a intocmit registru actionarilor.Asociatul ( majoritar) ce detine 40% din actiuni nu a fost ales in C.A.,neintrunind numarul de voturi necesar.Vazandu-se in afara C.A. vrea sa convoace din nou o AGA.si sa propuna un C.A. sa fie format din 3 membrii si bine inteles sa fie si el ales.
Acest demers al lui e legal ?
In acest contex am dorit sa stim care sunt conditiile de excludere ,de sanctionare a persoanei care perturba in mod vadit activitatea C.A.Mai mult foloseste in interes personal active ale societatii fara acordul asociatiei -motivand ca fiind majoritar are acest drept.
Multumesc.
O zi buna.
Cu mult respect
Artimon Botan
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca un actionar majoritar(40 %) solicita convocarea AGA prin care vrea sa anuleze hotararea AGA anterioara( adunare la care a participat si el) solicitand ca,consiliul de administratie sa fie format din 3 membrii si nu din 5 membrii cat a fost aprobat in unanimitate in adunare.
- In ce conditii poate fi exclus din asociatie un actionar ?
Va multumesc.
O seara buna.
Cu mult respect
Artimon Botan
Buna seara,
Daca 2 membrii din consiliu de adminstratie ( din 5 membrii) solicita convocarea AGA presedintele consiliului de administratie e obligat sa convoace AGA ?
Cu respect
Artimon Botan