avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate alexiovan

Activitate alexiovan

Răspuns la discuția Pot fi in arest preventiv
Au exista documente. Functia mea era de director de marketing. Am primit respectivele cadouri care intradevar erau destinate firmei.
Buna ziua,

Actualul meu angajator a descoperit ca primea cadouri de la furnizor si m-a acuzat de furt. Sub presiune psihica m-a pus sa scriu o declaratie ( a chemat un ofiter de politie, prieten de-al sau, in timpul sau liber care m-a amenitat cu urmatoarele : ca isi ia arma din masina si ma impusca, ca ma duce la padure etc) ca am substras din firma cadourile respective( cosiderandu-le marfa de la furnizori la care el nu a primit documentele pentru ca le-am aruncat eu. Acum ma ameninta ca va depune respectiva declaratie la politie daca nu ii aduc banii(valoarea cadourilor initial 20 000 ron dupa care s-a ajuns la 60 000 ron), a ajuns la amenitari si asupra familie mele. Din declaratie (pe care am dat-o in prezenta lui si a politistului) reiese ca as fi savarsit un furt, pana la solutionarea procesului pot fi arestat preventiv? Presupusul furt cu a avut loc in coditii normale si in timpul lucrului cu mijloacele de la lucru, adica nu pot fi considerat un pericol social.