avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate mirtlucian

Activitate mirtlucian

Răspuns la discuția AVANSURI SALARIALE
drepturile salariale aferente lunii octombrie nu acopera valoarea "y"...ma poate da in judecata pentru diferenta?
Buna seara.
mi-am dat semisia de la fostul loc de munca...am decizia de incetare al cim cu data de 30.10.2012
la firma respectiva am lucrat ca sofer tir in toata U.E. am luat 2 amenzi care au fost achitate de catre firma...banii pentru amenzi au fost virati in contul meu personal...eu i-am scos si am achitat...pentru prima amenda in valoare de x lei am fost considerat eu vinovat si am facut o declaratie de plata esalonata a contravalorii amenzii catre firma....iar cea de-a 2 amenda in valoare de y lei nu a fost din vina mea a fost achitata de catre societate...nu am facut nici un act ca ii voi restitiu...acum societatea vine si imi cere sa restitui contravaloarea amenzii in valoare de y lei...societatea are procesele verbale si chitantele amenzilor..
ce poate firma sa imi faca daca nu restitui banii in conditiile in care eu am deja decizia de incetare a cim si nici un act prin care eu ma oblig sa ii platesc amenda...
ei au extrasul de cont iar banii sunt trecuti ca si avans salarial.
sper ca ati inteles problema...am incercat sa fiu cat mai succint
va multumesc
Discuție demisie
buna ziua
azi am demisioat, mi-au acceptat demisia cu preaviz de 20 de zile.. conform contractului de munca ..mentionez ca preavizul este preferential de regula...la mine nu s-a putut face exceptie si m-au chemat la munca..lucrez ca sofer de tir in comunitatea europeana
intrebare...ce se intampla daca nu ma prezint la locul de munca in cele 20 de zile...
mi-au zis ca voi fi trecut nemotivat..
ce imi pot face conform legii daca nu ma voi prezenta?
cand si cum imi va inceta contractul de munca? multumesc