Buna seara.
mi-am dat semisia de la fostul loc de munca...am decizia de incetare al cim cu data de 30.10.2012
la firma respectiva am lucrat ca sofer tir in toata U.E. am luat 2 amenzi care au fost achitate de catre firma...banii pentru amenzi au fost virati in contul meu personal...eu i-am scos si am achitat...pentru prima amenda in valoare de x lei am fost considerat eu vinovat si am facut o declaratie de plata esalonata a contravalorii amenzii catre firma....iar cea de-a 2 amenda in valoare de y lei nu a fost din vina mea a fost achitata de catre societate...nu am facut nici un act ca ii voi restitiu...acum societatea vine si imi cere sa restitui contravaloarea amenzii in valoare de y lei...societatea are procesele verbale si chitantele amenzilor..
ce poate firma sa imi faca daca nu restitui banii in conditiile in care eu am deja decizia de incetare a cim si nici un act prin care eu ma oblig sa ii platesc amenda...
ei au extrasul de cont iar banii sunt trecuti ca si avans salarial.
sper ca ati inteles problema...am incercat sa fiu cat mai succint
va multumesc
Daca mai aveti de ridicat drepturi salariale aferente luni Octombrie,societatea va va retine suma "Y" si va da restul de plata ,acest lucru se va intimpla pina la data te 25 Nov. cind trebuie dati restul de plata salariale.
Nu are cum sa va retina nicio suma din salariu, daca nu au o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila ... prin urmare, pentru a obtine asa ceva va trebui sa va actioneze in instanta...
Demisie
robert88
Buna ziua,
Am un prieten care lucreaza ca operator pc la un peco.
Angajatorul nu la mai platit din luna septembrie, plus ca le opreste in fiecare luna o suma ... (vezi toată discuția)