Buna ziua,
Am un prieten care lucreaza ca operator pc la un peco.
Angajatorul nu la mai platit din luna septembrie, plus ca le opreste in fiecare luna o suma ca garantie care spune el ca o va restitui la incetarea contractului de munca.
mentionez faptul ca contractul de munca e pe perioada nedeterminata.
Cum ar putea sa isi dea demisia si sa recupere banii de la angajator?
Va rog sa ma ajutati cu un model.
Va multumesc.
Buna ziua !
Depune cerere scrisa la angajator prin care solicta incetarea CIM prin demisie ( sai mai e si varianta incetarii cu acordul partilor - cu sau fara preaviz) si solicita plata sumelor retinute cu titlu de garantie .
Preventiv , il sfatuiesc sa ia nr. de inregistrare al cererii depuse (ideal ar fi sa aibe copia cererii cu rezolutia data pe aceasta de angajator ) .
Ma puteti ajuta cu un model?
as dori un model eu numai sa ii completez numele si societatea.
El ar vrea cu preaviz de 15 zile, si sa mentioneze in demisie plata drepturilor salariale din septembrie, octombrie, noiembrie si a sumelor retinute cu titlu de garantie.
va multumesc
Preaviz demisie
ralucibb
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: in data de 29 noiembrie 2013 am comunicat demisia mea, oral si in scris, angajatorului meu. In ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!
mnd
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati, am urmatorul caz, o angajata si-a facut cerere de incetare a cim cu data de 15 august, cererea a scris-o in data de 27 iulie ... (vezi toată discuția)