Ideea este ca eredele care este plecat in afara tarii nu are nici un mostenitor , si in acest caz nu poate imputernici pe nimeni . Cum as putea eu ca mostenitor sa fie facute actele pentru imobile sa fie trecute pe numele meu ? Sa intentez o actiune in instanta si sa solicit iesirea din indiviziune ? fara ca celalalt mostenitor legal sa fie de fata?
Va multumesc!
Buna ziua ,
As avea o intrebare in legatura cu o mostenire.
Defuncta a lasat in urma un imobil in oras si o casa la tara.
Mostenitori sunt in numar de doi , dar unul din ei este plecat de 3 ani in straintate, fara a se sti absolut nimic despre aceasta.
Ce se poate face atunci cand se intra in indiviziune ?
Se poate intra in indiviziune in lipsa uneia din parti?
Iar daca da, in ce termen , sau dupa ce termen se stabileste?
Va multumesc anticipat!
As dori niste informatii cu privire la un Contract de inchiriere. Am facut un contract de inchiriere cu o firma pentru un spatiu comercial. Este vorba de un stand de vanzare produse textile. In contract scrie numarul standului , iar cu chestia asta am fost la registrul comertului pentru a-mi deschide punct de lucru pe societate. Intre timp numerotarea standurilor s-a modificat, iar acum am un alt numar de stand. Intrebarea este, daca mi am deschis punct de lucru pe un anumit stand , trebuie sa ma duc sa fac modificarile din contract la registrul comertului , si pe casa de marcat? Raspunsul firmei este urmatorul : daca mi am deschis punct de lucru pe un anumit stand , iar acesta a ramas acolo , pe aceeasi adresa, absolut totul , nu este nici o problema ,mi se spune ca voi incheia un act aditional , o anexa la contract prin care se va specifica acest aspect. Este in regula , ma gandesc ca daca vin cei de la garda financiara in control sa nu fie probleme. Am contactat firma de case de marcat iar ei mi au spus ca nu este nici o problema atata timp cat acesta nu si-a schimbat sediul . As dori un raspuns prompt .
Va multumesc, o zi buna in continuare!
buna ziua , as dori niste pareri in legatura cu urmatoarea speta:
eu fiind proprietarul unui imobil-firma vast ca suprafata doresc sa construiesc o parcare in spatele acestuia dar ma lovesc de o problema .exista un alt proprietar pe o parcela de 10m patrati (un fel de garaj) care imi blocheaza intrarea/construirea in acel loc al acesteia , in plus imi cere o suma astrologica fata de pretul acelui teren si nu putem cade la invoiala :) ce solutii ar putea fi in acest caz?