avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua !
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua !

buna ziua , as dori niste pareri in legatura cu urmatoarea speta:
eu fiind proprietarul unui imobil-firma vast ca suprafata doresc sa construiesc o parcare in spatele acestuia dar ma lovesc de o problema .exista un alt proprietar pe o parcela de 10m patrati (un fel de garaj) care imi blocheaza intrarea/construirea in acel loc al acesteia , in plus imi cere o suma astrologica fata de pretul acelui teren si nu putem cade la invoiala :) ce solutii ar putea fi in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 21:36, 1 Octombrie 2012
Daca persoana aceea are acte in regula de proprietate si daca nu aveti cum sa va intelegeti amiabil, alta solutie nu prea exista!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumpărare teren agricol extravilan claudiucm claudiucm Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie:doresc sa achizitionez o suprafata de teren agricol exravilan,compusă din 5 parcele.M-am inteles cu proprietarul in ... (vezi toată discuția)
Blocare acces garaj/curte de catre insusi proprietar ? Alxx Alxx Situatie interesanta dar neclara : daca exista garaj intr-o curte cu mai multi proprietari iar acesta apartine exclusiv unuia din ei atunci acesta are dreptul ... (vezi toată discuția)
Spatiu de manevra loc de parcare subsol Sebastian Popa Sebastian Popa Imi puteti spune daca exista \'\'spatiu de manevra\'\' aferent unor locuri de parcare la subsolul cladirii? Cadastrul nu face referire la nimic altceva decat ... (vezi toată discuția)