avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Activitate pcristi55

Activitate pcristi55

Răspuns la discuția Abuz grosolan, marca APIA
Aceiasi problema o are si mama mea....de cateva zile i-au venit 2 harti pe cum trebuie sa restituie o parte din subventia din 2008 si 2009 ...drept bani necuveniti....la fel si ea a retras terenul in anul 2010 pentru ca se afla in rezervatie naturala(agromediu)si nu prea ai voie sa defrisezi brazi.......acesta fiind folosit pe post de pasune...la fel trebuie sa returneze banii in 30 de zile lucratoare.....este corect..??? se poate ca ei sa isi retraga banii automat din celelalte subvntii din anul acesta si anul urmator???
Buna ziua!detin un teren in vecinatatea padurii...considerat pentru subventie drept agromediu..aprox 12000 metrii.Am luat subventie pe 2008 si 2009 pentru ca l-am folosit....acum in 2012 am primit citatie...pe cum ar trebuii sa restitui banii primiti ..terenul este cam jumatate inpadurit...aflanduse in rezervatie nu pot face nimic ....nu am cum sa il despaduresc...in cazul in care nu imi platesc datoriile fata de ei cum o sa procedeze..???o sa imi taie celelalte subventiii din momentul de fata pana cand o sa se achite datoria..???sau trebuie sa merg cu sacul de bani de acasa??si de ce ma someaza asa tarziu???multumiri