avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Activitate animis31

Activitate animis31

Va multumesc pentru raspuns, insa banca a refuzat inchiderea contului pana nu am dovada sistarii popririi, motivand ca nu pot face nici un demers asupra contului deoarece e poprit. Din ce am citit pana acum, am inteles ca nici contestare la executare nu mai pot face deoarece aceasta se face in 15 zile de la data instiintarii executarii. Executare de care am fost instiintata si am luat cunostinta ieri,la banca.
Plata debitului nu am cum sa o fac deoarece este o suma foarte mare. Ce mai pot face??
Oare as putea invoca prescrierea datoriei? Din ce am citit nu am inteles foarte bine exact cum functioneaza. Ce pot sa va spun ca data primei restante sau momentul din care nu s-a mai facut nici o plata in contul de credit a fost oct 2007, iunie 2008 banca mi-a dat contul la colectare interna/externa, conform Biroului de credit. iar poprirea pe cont a fost pusa in 17 nov 2010. Creditul a fost facut pe 10 ani, adica 2007-2017. Exista in acest caz prescriere sau nu? Pot ataca poprirea pe baza prescrierii datoriei ?
Buna ziua!
In 2007 am "achizitionat" un credit de la o banca, in euro. Dupa cateva luni nu am mai reusit sa platesc ratele, iar in 2008 banca m-a introdus in biroul de credit cu G "cont dat la colectare interna/externa" si cu L "cont scos in afara bilantului" pt suma de 16 euro (comision de administrare pt cardul aferent contului), in anul 2009.
Azi am aflat ca din nov 2010 exista o poprire pe contul meu de la ceva Birou Executor Judecatoresc si ceva firma de recuperare banuiesc.
Va rog indrumati-ma ce trebuie sa fac mai departe pt a putea inlatura acea poprire si a inchide contul de la banca respectiva definitiv.
Care este termenul de prescriere a unei datorii fata de o banca? Exista posibilitatea sa fie ridicata aceasta poprire pe cont in baza unei prescrieri a datoriei respective?Daca da, ce trebuie sa fac mai departe?
Daca nu, ce imi recomandati sa fac? Sa contactez acel executor sau nu?
Va multumesc anticipat!