avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Activitate MarinBordeianu

Activitate MarinBordeianu

Buna ziua,
Am si eu o problema in legatura cu subventia la caldura. Anul trecut am beneficiat de subventie, iar saptamana trecuta cand m-am dus sa platesc impozitul, functionara mi-a spus ce platesc subventia la caldura, pe care m-au pus sa o returnez sau impozitul?
Eu despre aceasta returnare nu stiam nimic, deoarece acasa nu am primit niciun plic, nicio somatie, nu am fost instiintata si plus ca nu stiu de ce sa o returnez, deoarece eu am fost somera in acea perioada, muncea doar fiul meu pe un salariu de 600 de lei, iar fiica mea era la facultate.
As dorii sa va intreb cum as putea contesta aceasta returnare (apartin de sectorul 1) daca eu totusi nu am primit nimic acasa?Si daca as forma un dosar pe ce obiect m-as duce?
Va multumesc!
O zi buna!
Răspuns la discuția taxa judiciara de timbru
Va multumesc!
Si as mai avea o intrebare: documentele care trebuiesc aduse sunt pentru frate adeverinta de venit de la locul de munca si de la admnistratia fiscala trebuie sa aduc pentru fiecare membru ca nu are venituri impozabile sau decat pentru mine si mama (nu muncim)?
Buna ziua!
Am un dosar pe rolul Judecatoriei Sector 4, unde mi s-a pus in vedere sa achit taxa judiciara de timbru. Eu as dorii sa fac cerere de ajutor public judiciar. Tocmai am terminat facultatea, nu am un loc de munca si locuiesc cu mama, tata si fratele. Doar tata si fratele muncesc, dar tata nu are domiciliul sau resedinta unde o am si eu, iar membru de familie inseamna persoana care are domiciliul sau resedinta comuna si gospodareste impreuna cu solicitantul, ceea ce inseamna ca pe tata nu l-as include in cerere?
Ce acte ar trebui sa depun la dosar?
Va multumesc!