avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... subventia la caldura
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

subventia la caldura

Buna ziua,
Am si eu o problema in legatura cu subventia la caldura. Anul trecut am beneficiat de subventie, iar saptamana trecuta cand m-am dus sa platesc impozitul, functionara mi-a spus ce platesc subventia la caldura, pe care m-au pus sa o returnez sau impozitul?
Eu despre aceasta returnare nu stiam nimic, deoarece acasa nu am primit niciun plic, nicio somatie, nu am fost instiintata si plus ca nu stiu de ce sa o returnez, deoarece eu am fost somera in acea perioada, muncea doar fiul meu pe un salariu de 600 de lei, iar fiica mea era la facultate.
As dorii sa va intreb cum as putea contesta aceasta returnare (apartin de sectorul 1) daca eu totusi nu am primit nimic acasa?Si daca as forma un dosar pe ce obiect m-as duce?
Va multumesc!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 09:20, 28 Octombrie 2012
cand primiti somatia de plata faceti contestatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu ditl+ somatie oanacercel oanacercel Cod de identificare fiscala,Numar dosar,Rol,debitor. Buna seara, Astazi,Duminica data 25.11.2012 am primit la cutia postala un plic de la Directia Impozite ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o problemă. În iarna 2012-2013am avut ... Emilian11 Emilian11 Bună ziua. Am și eu o problemă. În iarna 2012-2013am avut subvenție pentru încălzire, pentru mine și fiul meu în vârstă de 10 ani. În anul 2019 ... (vezi toată discuția)
Salutare. am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare ... cns777 cns777 Salutare. Am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare pe 25-10-2023 si fiscal scos pe 31 -10- 2023. El pe 29-10-2023 a luat o amenda de parcare. Mie ... (vezi toată discuția)