Salutare. Am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare pe 25-10-2023 si fiscal scos pe 31 -10- 2023. El pe 29-10-2023 a luat o amenda de parcare. Mie nu mi a sosit nici o instiintare mi a venit direct amenda dupa o luna pe 28 -11 2023. Acum am titlu executoriu sa platesc amenda. Cumparatorul nu vrea sa mai raspunda la telefon dupa ce initial spusese ca o sa plateasca. Pe somatia de la primarie venita pe 17-01- 2024 scrie ca pot face contestatie la aceasta instiintare. Ce pot face?
Au trecut cele 15 zile de cand am primit amenda la poarta. Eu nu am semnat nimic de primire. Au lasat o unui vecin.Doar foaia fara plic cu data. Ma mai incadrez sa fac contestatie?
Depuneți contestația, chiar dacă a trecut termenul. Când se va pune în discuție tardivitatea contestației, spuneți instanței situația de fapt - nu ați semnat nimic și invocați lipsa plicului cu ștampila. O să fiți repus în termen.
Depuneți contestația, chiar dacă a trecut termenul. Când se va pune în discuție tardivitatea contestației, spuneți instanței situația de fapt - nu ați semnat nimic și invocați lipsa plicului cu ștampila. O să fiți repus în termen.
Vă mulțumesc frumos. Firma aparține de ilfov comuna jilava trebuie să mă duc la judecătorie?