avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Salutare. Am vandut o masina cu contract de vanzare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Salutare. Am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare ...

Salutare. Am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare pe 25-10-2023 si fiscal scos pe 31 -10- 2023. El pe 29-10-2023 a luat o amenda de parcare. Mie nu mi a sosit nici o instiintare mi a venit direct amenda dupa o luna pe 28 -11 2023. Acum am titlu executoriu sa platesc amenda. Cumparatorul nu vrea sa mai raspunda la telefon dupa ce initial spusese ca o sa plateasca. Pe somatia de la primarie venita pe 17-01- 2024 scrie ca pot face contestatie la aceasta instiintare. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: cns777 , utilizator 21:39, 19 Ianuarie 2024
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta dupa 4 luni ku990 ku990 In data de 29.09.2018 am savarsit fapta de a conduce fara rovinieta. Mi-a sosit prin posta in data de 30.01.2019 un plic cu amenda, in dreptul; \" semnatura ... (vezi toată discuția)
In anul 1991 mama mea a primit de la primaria comunei adeverinta ... Andrei59 Andrei59 in anul 1991 mama mea a primit de la primaria comunei ADEVERINTA de PROPRIETAR. Pana in acest moment in ciuda solicitarilor repetate inca nu a primit TITLUL DE ... (vezi toată discuția)
Contestație la executare andreiusk andreiusk Bună ziua, dacă au trecut ce 15 zile, termenul în care poți depune contestația la executare, o mai poți face?? Mulțumesc (vezi toată discuția)