avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in anul 1991 mama mea a primit de la primaria comunei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in anul 1991 mama mea a primit de la primaria comunei ADEVERINTA ...

in anul 1991 mama mea a primit de la primaria comunei ADEVERINTA de PROPRIETAR. Pana in acest moment in ciuda solicitarilor repetate inca nu a primit TITLUL DE PROPRIETATE, motiv pentru care a fost deschis proces si s-a stabilit o penalizare zilnica pana la emiterea Titlului. A semnat Procesele verbale de PUNERE IN POSESIE. Este corect ca, in conditiile de mai sus, primaria sa perceapa impozit? Mentionez ca terenurile in cauza nu au fost. folosite.
Cel mai recent răspuns: Andrei59 , utilizator 17:45, 20 Noiembrie 2024
Impozit de cand se percepe?
in aceste zile am primit somatie pentru ultimii 2 ani. (2023 - 2024). Inclusiv penalizari si, colac peste pupaza si Titlu executoriu.
din 2023. Referitor la impozit, nu a existat nici o informatie pana zilele trecute. Pur si simplu a sosit plicul cu actele mai sus mentionate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In anul 1991 mama mea a primit de la primaria comunei adeverinta ... Andrei59 Andrei59 in anul 1991 mama mea a primit de la primaria comunei ADEVERINTA de PROPRIETAR. Pana in acest moment in ciuda solicitarilor repetate inca nu a primit TITLUL DE ... (vezi toată discuția)
Salutare. am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare ... cns777 cns777 Salutare. Am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare pe 25-10-2023 si fiscal scos pe 31 -10- 2023. El pe 29-10-2023 a luat o amenda de parcare. Mie ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate teren agricol arvat_t arvat_t Buna seara,detin o suprafata de 2,2ha teren agricol,com Avram-Iancu,jud.Bihor.,.Nu s-a eliberat Titlu de Proprietate.Terenul a fost dobandit de tatal meu ... (vezi toată discuția)