avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in 1991 primaria comunei Tarlungeni, in baza actelor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in 1991 primaria comunei Tarlungeni, in baza actelor doveditoare ...

in 1991 primaria comunei Tarlungeni, in baza actelor doveditoare privind mostenirea de la bunici, a fost eliberata o "adeverinta de proprietar". Am cerut sa ni se elibereze in continuare Titlul de proprietate pentru a se putea face pasii urmatori. In 2020, am deschis un proces impotriva Comisiei locale de fond funciar, proces in urma caruia s-a stabilit o penalizare zilnica pana la solutionare. In anul 2022 am fost chemati la primarie pentru semnarea PV "de punere in posesie" fara a se elibera titlu de proprietate in baza caruia sa se poata face cadastrarea. In urma cu doua saptamani am primit o somatie si Titlu executoriu pentru neplata impozitului. Intrebarea este: atata timp cat cu un PV de punere in posesie nu pot face nici un demers in vederea utilizarii terenului (autorizatie de construire, instrainare, etc.) in ce masura este legala aceasta impunere?

Alte discuții în legătură

In anul 1991 mama mea a primit de la primaria comunei adeverinta ... Andrei59 Andrei59 in anul 1991 mama mea a primit de la primaria comunei ADEVERINTA de PROPRIETAR. Pana in acest moment in ciuda solicitarilor repetate inca nu a primit TITLUL DE ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate teren agricol arvat_t arvat_t Buna seara,detin o suprafata de 2,2ha teren agricol,com Avram-Iancu,jud.Bihor.,.Nu s-a eliberat Titlu de Proprietate.Terenul a fost dobandit de tatal meu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, pentru un teren arabil dețin un document de punere ... Jorjetel10 Jorjetel10 Teren arabil fără titlu de proprietate, dar impozitat Bună ziua, Pentru un teren arabil dețin un document de punere în posesie din 2008 (nu am încă un ... (vezi toată discuția)