avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate teren agricol

Buna seara,detin o suprafata de 2,2ha teren agricol,com Avram-Iancu,jud.Bihor.,.Nu s-a eliberat Titlu de Proprietate.Terenul a fost dobandit de tatal meu conforn Legii 18/1991,printr-o adeverinta eliberata de Primarie in anul 1991,eu intrand in posesia lui dupa decesul tatalui meu,prin inscrierea adeverintei in certificatul de mostenitor.Platesc impozit pentru teren.Ce demersuri sa fac pentru a intra in posesia Titlului de Proprietate.(Locuiesc in alt judet,comunicand in nenumarate randuri telefonic,in decursul timpului cu Primaria comunei,nu am primit nici un raspuns.Intentionez sa actionez Primaria in Instanta.Care sunt pasii de urmat?)
Cel mai recent răspuns: apostola , utilizator 08:01, 20 Martie 2018
Important este daca folositi terenul sau nu . Chiar daca il aveti dat in arenda la cineva, principalul e sa il aveti in posesie. La punerea in posesie se face si un proces verbal de punere in posesie si o schita in care sunt trecute cotele si vecinii.
Va recomand sa va adresati in scris catre Comisiai Locala de Aplicare Legilor Fondului Funciar si Comisiei Judetene Bihor printr-o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la care sa atasati o xerocopie a adeverintei si procesului verbal de punere in posesie .
Daca nu va raspunse in maxim 30 de zile , adresativa instantei competente - judecatoriei de care apartine comuna AVRAM IANVCU
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2017
BEJENARU PETRU, Expert judiciar
Nu am facut niciodata contract de arenda cu nimeni,nu am proces verbal de punere in posesie.Ma adresez in acelasi timp Comisiei Locale de Aplicare a Legii Fondului Funciar,cat si Comisiei Judetete Bihor?Va multumesc.
Sunt in aceeasi situatie,cum ati rezolvat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a semna procesul verbal de punere in posesie kgkg kgkg In baza unei reclamatii a unei peroane validata in baza legii 18 / 1991 cu suprafata de 0,50 ha vegetatie forestiera, adresata institutiei prefectului si ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie dj_csm1990 dj_csm1990 Proces verbal de punere in posesie. Cum pot sa obtin titlu ce acte imi trebuie undei sa ma duc de la primarie ma zis ca nu pot sal obtin titlu pana nu fac ... (vezi toată discuția)
Proprietate lordionis lordionis Buna ziua. Ce documente sta la baza procesului verbal de punere in posesie al Comisiei locale de fond funciar? (vezi toată discuția)