avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Activitate lorenaaida

Activitate lorenaaida

Răspuns la discuția DREPT LA RECURS

Va multumesc tuturor inca o data pentru sfaturile oferite!O zi buna tututror!
Discuție DREPT LA RECURS
buna ziua! parinti mei sunt implicati intr-un proces civil de cativa ani de zile mai exact de prin iunie 2008 fiind reprezentati de o d-na avocat de la inceputul actiunii judecatoresti si care din ianuarie 2012 a inceput sa nu mai fie interesata de prezenta in instanta lipsind la termene sau trimitand pe altcinevain locul dansei motivul fiind unele probleme familiale mai mult decat atat d-na avocat nu mai raspunde nici la telefon ,nici pe mail. In luna iunie 2012 judecatoria salota a dat o decizie nefavorabila in cazul nostru iar parintii mei nu au fost informati pe nici o cale de acest fapt.Intrebarea mea este:cum pot face dovada parintii mei ca nu au luat la cunostiinta de emiterea acestei decizii judecatoresti d-na avocata neinformandui pe nici o cale si nefiind de gasit.Si cum pot face recurs la aceea decizie, tinand cont de faptul ca aceea decizie a fost data in iunie2012 cu precizarea dreptului la recurs in termen de 15 zile de la comunicare. Mentionez ca nu stiu daca judecatoria a comunicat pe adresa d-nei avocat respectiva decizie.Va multumesc ptr atentia acordata si astept raspunsurile d-voastra.
Răspuns la discuția alocatie europeana
va multumesc pentru link,sper sa ma ajute!
Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine,sotul meu lucreaza pe teritoriul Austriei si am dori sa beneficiem de aceasta alocatiie europeana, mentionez ca avem doua fete: una in varsta de 13 ani cu grad de handicap foarte grav iar cealalta de 18anieleva in clasa a 12-a.Intrebarea mea este urmatoarea:in cazul meu mai trebuiesc completate si alte formulare pe langa e411 si e401? Are dreptul la aceasta alocatiie si fiica mea de 18 ani da ca este inca eleva si daca da pe ce perioada?