avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate nellu_17

Activitate nellu_17

Multumesc! Totusi, este imperativ sa se intocmeasca acest document si sa fie depus la dosar? Cum se poate demonstra ca sedinta a avut loc si s a desfasurat in conditiile legii din moment ce nu apare incheierea la dosar ?
Exista un termen limita cand ar trebui sa apara la dosar?
Incheierea de sedinta.
Este obligatorie redactarea incheierii de sedinta in care au avut loc dezbaterile si s a amanat data pronuntarii peste doua zile? Ce se intampla daca trebuia redactata si nu apare la dosar ?
Bună ziua, aș vrea să mă lămuriți cu următoarea problemă: in noiembrie 2021 mi s a întocmit un proces verbal cu plata unei amenzi și suspendarea permisului pt 90 zile. In ziua 3 de suspendare am luat examenul 13/15, iar în ziua 9 am depus plângerea contravențională la judecătorie. Plângerea a fost respinsă. Între timp s a modificat și legislația. Se mai ține cont de zilele de suspendare realizate anterior și de faptul că am trecut testul și mi se putea reduce suspendarea la 30 zile? sau mi se aplică noile reguli care printre altele prevăd că pentru fapta săvârșită nu pot beneficia de reducere. Daca fac apel, mai trebuie să predau permisul la poliție?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Titlu de proprietate
1.Eu cred ca eroarea a fost introdusa in mod intentionat. Exista o baza legala prin care Prefectura poate emite un Titlu-duplicat?
2.In cazul in care in documente gasesc si o cerere depusa de catre cealalta persoana care nu era îndreptăţita, potrivit legii, la o astfel de reconstituire, cum procedez in continuare?
Răspuns la discuția Titlu de proprietate
Rolul este pe numele meu.
Răspuns la discuția Titlu de proprietate
Multumesc!! In situatia in care , dupa studiul documentatiei, reiese clar ca s-au strecurat greseli (mai mult sau mai putin intentionate, pt ca altfel nu avea ce sa caute acea persoana in titlu), carei institutii ma adresez? Se mai poate ataca acest titlu?
Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in anul 1995, am intrat in posesia unui titlu de proprietate eliberat ca urmare a depunerii cererii de reconstituire a dreptului de proprietate pentru suprafetele de teren cu care tatal meu a intrat in CAP si care erau inscrise in registrul agricol inainte de colectivizare. Pana la eliberarea titlului de proprietate mi s-a eliberat o adeverinta de proprietate cu toata suprafata de teren ceruta, respectiv 2.35 ha. Mentionez ca sunt singurul mostenitor legal al parintilor mei, calitate consfintita prin certificatul de mostenitor unde se stipuleaza clar ca alti mostenitori NU SUNT.
Cand am ridicat titlul de proprietate, am constatat ca pe el era trecuta, ca mostenitor, inca o persoana, o sora a tatalui meu, decedata si ea, despre care stiu ca a locuit intrun alt judet , dar nu cunosc exact localitatea. Cei de la primarie nu au fost prea cooperanti pt a ma lamuri ce este cu aceasta persoana care a aparut pe titlul de proprietate.
De atunci (1995) am facut cateva incercari de a gasi aceasta persoana, eventual descendenti ai ei, dar fara rezultate.
Data fiind situatia prezentata, ce pot sa mai fac in continuare avand in vedere ca a trecut ceva timp de atunci. Mai pot ataca titlul de proprietate in sensul scoaterii matusii mele de pe el ( ceea ce imi doresc)? Care ar fi procedura de urmat in acest sens? Daca nu se mai poate, care ar fi calea de urmat pentru a iesirea din indiviziune?
Va multumesc,