avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate psiholog73

Activitate psiholog73

Sunt in proces cu universitatea Spiru si MECTS pt obtinerea diplomei de licenta. Pe baza adeverintei de licenta am fost platita ca si prof pt inv primar din 2009 pana in prezent.Acum angajatorul, directorul scolii vrea sa ma retrogradeze pe invatator. Ce articol si din ce lege sa invoc ca sa nu se ia masuri impotriva mea atata timp cat ma judec pe aceasta speta!
Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns! Multumesc ,mult!
Răspuns la discuția Registru Nou ONG ?
Multumesc mult pentru ajutor! Maine voi incerca sa deschid contul si va tin la curent daca a fost ok.
Multumesc, insa nedumerirea mea este urmatoarea: pe numele cui deschid contul daca Asociatia nu este inca infiintata? Ma pot folosi la deschiderea patrimoniului initial de dovada de disponibilitate a denumirii sau deschid pe numele unuia dintre membri fondatori, in speta eu?
Multumesc, dar stau pe loc pt aceasta chichita, mai ale ca sunt din mediul rural si aici avem doar o gentie CEC...
Si eu incerc acum sa infiintez o asociatie de parinti, insa nu stiu cum trebuie sa procedez ca sa deschid contul patrimonial initial.
Pe ce nume il voi deschide si cand: inainte de a iesi statutul si actul constitutiv sau dupa aceea?
Pot sa-l deschid la CEC?