Da. Aveti dreptate.
In seara aceasta nu s-a intamplat nimic si nici nu cred ca o sa se repete.
Probabil m-am speriat prea tare, dar nu mi se pare normal ca, acesti oameni sa umble liberi.
Poate ca a mai facut gestul acesta si cu alte persoane, iar cu cineva sigur o sa se intample ceva rau.
Nu.
Nu o sa mai incerc sa "ajut" pe nimeni.
Mi-au orbit ochii.
Nici acum nu-mi vine sa cred ce am vazut.
Nu ar exista prea multe amanunte.
Nici nu-mi mai amintesc exact cum arata.
Imi pare rau ca nu i-am luat nr. de la masina.
Iar colegii mei nu stau in aceeasi zona, deci vin singura acasa.
Oricum, o sa ma imbrac altfel , dar geaca pe care o purtam aseara, era geaca mea preferata :( . Nu prea imi vine sa renunt la ea toata iarna .
Daca as purta un spary paralizant la mine mereu, ar fi ceva ilegal? Pentru autoaparare, daca s-ar intampla ceva ciudat. Cred ca m-as simti oarecum in siguranta. Problema ar fi ca nu stiu de unde sa-l distribui.
Ca de obicei, dupa ce scap de la liceu ma duc acasa.
Insa un om mi-a spus :"Nu va suparati, stiti cumva unde este liceul ********" iar eu i-am dat cateva indicatii, dupa care m-a intrebat :"Tu esti de la liceul ala?" si eu i-am spus "Nu, eu sunt de la *****", la care el mi-a spus :"Dar nu pot folosi GPS-ul?" [ frecandu-si organul genital].
Acea persoana era in masina, dar vroiam sa fiu draguta mai ales ca era mai in varsta putin [cred ca avea 40 de ani].
Nu credeam ca mi se poate intampla asa ceva.
Credeti ca este posibil sa ma astepte dupa ce ies de la liceu, maine seara?
Daca ma imbrac altfel, credeti ca e posibil?
Deja parca imi este teama, nu cred ca mai ies afara noaptea, dar..cand vin de la liceu e deja noapte.
Oricum, a fost ingrozitor cand am vazut.
Aveam impresia ca o sa ma urmareasca sau o sa ma ia cu forta in masina, bine ca era langa o benzinarie si era lumina.
Dar am mari indoieli ca acum eu mi-am spus liceul si daca o sa vina dupa mine?
Va multumesc pentru raspuns, dar mai am cateva intrebari.
Cati bani ar trebui sa-i distribui unui avocat in aceasta situatie? Se poate si gratis, cu ajutorul DGASPC sau a primariei?
Cat timp dureaza pana voi primii o pensie de intretinere?
Va multumesc!
Buna seara! As dori sa-mi dau parintii in judecata. Ei sunt despartiti de cand aveam 6-7 ani , mentionez ca am 15 ani. Tatal meu avea o familie inainte sa ma nasc eu: o sotie si doi copii [frate si sora]. Eu am crescut si mi-am dat seama deabia acum ca eu nu am mama si tata asa cum ar fi normal. Am crescut la bunica mea de la 4 ani, parintii mei nu contribuiau cu bani pentru intretinerea mea, decat foarte putin si nu prea imi mergea bine la mama mea. Ei mereu se certau si de fiecare data mama mea plangea si nu intelegeam de ce. Acum sunt la liceu si in prezent stau la bunica mea, mama mea a intalnit pe altcineva, iar tatal meu s-a intors la prima lui sotie [de fapt , unica pentur ca nu a fost casatorit cu mama mea] care l-a asteptat. Acum ceva timp mama mea s-a certat cu bunica mea si nu i-a mai distribuit bani cateva luni bune , pana cand a inceput scoala si am sunat-o sa-mi dea pentru carti si caiete. Tatal meu imi da bani doar din cand in cand si niciodata cat am nevoie, deoarece le da celorlalti frati vitregi, dar in luna august mi-a trimis 800 LEI pentru inceputul scolii, i-a trimis pe numele meu sotia lui. Din pacate nu am putut sa ma bucur de ei, pentru ca lunar mama mea ii dadea bunicii 300 LEI si cum sotia tatalui meu a vorbit cu mama mea, a aflat ca am 800 LEI si mi-a spus sa-i dau bunicii banii , ca pe ea nu o intereseaza, deoarece sunt foarte multi bani si nu am ce face eu cu ei, iar ea sa nu mai dea timp de 2 luni bani. Intr-un fel eram obligata sa-i dau bunicii cei 800 LEI, deoarece imi reprosa ca nu poate sa ma tina cu 300 LEI si asta am facut. Dorinta mea era sa-i tin eu pana la inceputul scolii, incat sa-i cheltui pe ceea ce am nevoie, dar nu s-a intamplat asa. In luna septembrie, tatal meu mi-a trimis iar inca 800 de LEI, pe care i-am pastrat eu, dupa ce am convins-o pe mama mea ca imi trebuie pentru scoala. Mi-am cumparat cateva lucruri din ei, dar cand ne-a cerut la scoala bani pentru fondul scolii si al clasei, i-am cerut mamei mele, deoarece cand am dat 800LEI bunicii mele , mi-a spus ca o sa ma ajute, dar nu a fost asa. Mi-a spus sa dau din banii pe care ii am, deoarece sunt foarte multi, dar ea nu intelege ca mie chiar nu imi ajung. Imi trebuie ghete care vor fi 300 LEI , trening care e tot 300 LEI, bluze care costa si ele, geaca.. Dupa ce mi-a spus asta, l-am sunat pe tatal meu si i-am explicat ca mama mea m-a santajat. Se pare ca totul a fost bine si frumos, intelese-se totul, dar seara urmatoare a uitat ca vorbise cu mine si a inceput sa ma jigneasca, pentru ca el a trimis 1600 de LEI iar eu nu mi-am luat nimic din ei si ca trebuie sa cer banii de la bunica mea, dar el nu intelegea ca ea nu ma mai tinea daca nu-i dadeam ei si mai ales ca eu am avut incredere in mama mea ca o sa ma ajute cand o sa inceapa scoala. In scoala generala eu eram un motiv de ras ca nu aveam haine si bani, iar acum la liceu nu mai vreau sa fiu vazuta asa. Vreau sa ma bucur de aceasta perioada a vietii fara sa rada altii de mine si sa ma ironizeze incat sa nu mai pot iesi din casa. Credeam ca o sa fie altfel, dar se pare ca nu s-a schimbat nimic din scoala generala. In acea seara, dupa ce vorbisem cu tatal meu, am vorbit cu mama mea sa-i cer cei 800 de LEI, deoarece ma simteam foarte prost ca ma jignise tatal meu pentru acei bani, dar mama mea s-a prefacut ca nu stie nimic de acei bani si ca i-am dat bunicii mele ca asa am vrut, iar ea nu e obligata sa-i plateasca ei pentru mine, ca daca vrea nu-i mai da deloc. Din nou m-am simtit foarte prost, imi venea sa mor, dar ma tot gandeam ca nu merita sa fac acest gest. In gluma i-am spus ca de maine nu o sa ma mai vada, iar ea a raspuns :"Si deaia nu mai ploua!" , neintelegand mesajul pe care vroiam sa il transmit, dar daca faceam o greseala in seara aceea? Nu cred ca-i parea atat de rau. Am plans mult in acea seara si chiar tremuram, dar cui sa-i pese? Incepeam sa cred ca traiesc degeaba si nimanui nu-i pasa de mine. De atunci, vreau sa-i dau in judecata pe amandoi pentru pensie alimentara, deoarece tatal meu nu-mi trimite mereu bani, iar mama mea daca se supara nu mai da bani pentru intretinerea mea ca stau la bunica, care daca nu primeste bani imi spune ca am parinti si sa ma duc la ei. As vrea sa stiu daca ar costa mult un avocat si cat trebuie sa stau pana se incheie acest caz. Poate ma va ajuta bunica mea cu bani pentru avocat, dar daca o sa coste 10.000 de LEI nu mai vreau.
Ma scuzati daca nu am scris corect gramatical, dar sunt disperata, chiar am nevoie de ajutorul cuiva care se pricepe. Va multumesc anticipat!