avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cred ca era sa fiu violata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cred ca era sa fiu violata

Ca de obicei, dupa ce scap de la liceu ma duc acasa.

Insa un om mi-a spus :"Nu va suparati, stiti cumva unde este liceul ********" iar eu i-am dat cateva indicatii, dupa care m-a intrebat :"Tu esti de la liceul ala?" si eu i-am spus "Nu, eu sunt de la *****", la care el mi-a spus :"Dar nu pot folosi GPS-ul?" [ frecandu-si organul genital].

Acea persoana era in masina, dar vroiam sa fiu draguta mai ales ca era mai in varsta putin [cred ca avea 40 de ani].
Nu credeam ca mi se poate intampla asa ceva.
Credeti ca este posibil sa ma astepte dupa ce ies de la liceu, maine seara?
Daca ma imbrac altfel, credeti ca e posibil?
Deja parca imi este teama, nu cred ca mai ies afara noaptea, dar..cand vin de la liceu e deja noapte.
Oricum, a fost ingrozitor cand am vazut.
Aveam impresia ca o sa ma urmareasca sau o sa ma ia cu forta in masina, bine ca era langa o benzinarie si era lumina.
Dar am mari indoieli ca acum eu mi-am spus liceul si daca o sa vina dupa mine?
Cel mai recent răspuns: milka21 , utilizator 20:23, 13 Decembrie 2012
Ati dat peste un exhibitionist, este o deviatie sexuala care nu are ca tinta o persoana anume si nu cred ca are legatura cu tinuta dvs. Este posibil sa il intalniti in aceeasi zona, tot asa cum este posibil ca fiind cu masina sa se plimbe in cautarea unor fete / femei singure pentru a se manifesta.
Cred ca nu ar fi rau daca ati ruga pe cineva sa va insoteasca sau sa va astepte 2-3 seri la rand ca sa va lamuriti daca a fost o intamplare sau v-a ''ales'' - nu prea cred in a doua varianta insa nu e imposibil.

In locul dvs. as face plangere la Politie - spuneti si toate amanuntele pe care vi le amintiti despre el si masina. Nu cred ca e prima data cand face asa ceva si in mod sigur nu va fi nici ultima.
Fapta lui este contraventie, sanctionata prin Legea 61/1991 republicata cu o amenda intre 200 si 1000 de lei:
Art. 3. - Constituie contraventie savarsirea oricareia dintre urmatoarele fapte, daca nu sunt comise in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:
1) savarsirea in public de fapte, acte sau gesturi obscene,
[...]

Banuiesc ca niciodata nu veti mai sta de vorba cu necunoscuti ''debusolati'' :)
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2012
Ares-3, moderator
Nu.
Nu o sa mai incerc sa "ajut" pe nimeni.
Mi-au orbit ochii.
Nici acum nu-mi vine sa cred ce am vazut.
Nu ar exista prea multe amanunte.
Nici nu-mi mai amintesc exact cum arata.
Imi pare rau ca nu i-am luat nr. de la masina.
Iar colegii mei nu stau in aceeasi zona, deci vin singura acasa.
Oricum, o sa ma imbrac altfel , dar geaca pe care o purtam aseara, era geaca mea preferata :( . Nu prea imi vine sa renunt la ea toata iarna .

Daca as purta un spary paralizant la mine mereu, ar fi ceva ilegal? Pentru autoaparare, daca s-ar intampla ceva ciudat. Cred ca m-as simti oarecum in siguranta. Problema ar fi ca nu stiu de unde sa-l distribui.
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2012
milka21, utilizator
Nu cred ca aveti voie in scoala nici macar cu spray lacrimogen, d-apoi cu spray paralizant. Pe acesta din urma nici nu il puteti achizitiona pentru ca nu aveti 18 ani.
Daca l-ati folosi nejustificat, doar pentru ca vi s-a parut ceva si ati intrat in panica puteti fi amendata.

Eu zic ca v-ati speriat mai tare decat e cazul. Astfel de oameni pot fi evitati prin ignorare, daca nu v-ati fi apropiat de el nu ati fi trecut prin aceasta faza neplacuta.

Geaca preferata o puteti lua linistita peste cateva zile, nu il supraestimati in privinta memoriei distributive. Era prea ocupat ca sa poata studia si cu ce sunteti imbracata :)
Da. Aveti dreptate.
In seara aceasta nu s-a intamplat nimic si nici nu cred ca o sa se repete.
Probabil m-am speriat prea tare, dar nu mi se pare normal ca, acesti oameni sa umble liberi.
Poate ca a mai facut gestul acesta si cu alte persoane, iar cu cineva sigur o sa se intample ceva rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema fff urgenta !!!!! gabriella_blaga gabriella_blaga Buna seara, v-as ruga sa-mi spuneti ce as putea sa fac in situatia mea disperata!!!!! Fiul meu a fost molestat in drum ce mergea la liceu de niste copii ... (vezi toată discuția)
Spray autoaparare piper aby12 aby12 Buna ziua, doresc sa stiu daca spray-ul de autoaparare pe baza de piper tb declarat la Politie pt a-l putea detine? Daca mi se acorda dreptul de a-l detine, ... (vezi toată discuția)
Sprei ``paralizant`` cu piper... kuykpopyk kuykpopyk spreiul cu piper,asa zis paralizant il pot purta cu mine peste tot?? de ex. pot sal pot in buzunar pentru autoaparare?? cand il pot folosi pentru a ma ... (vezi toată discuția)