Buna ziua. Am un teren dobandit prin contract de vanzare cumparare. intrebarea mea este daca pot adauga inca un proprietar in egala masura ca si mine, 50 50, pe teren? Multumesc
Se poate sa introduc in denumirea firmei cuvantul ,,Romania", sau ma voi lovi de anumite restrictii si aprobari speciale? Multumesc anticipat. SRL-D doresc
hello! o intrebare scurta:): daca vreau sa restitui anumite produse, dupa cateva zile pot primii banii inapoi?(produsele cu eticheta, neatinse, bon fiscal in regula) exista vreo lege care sa ateste concret acest lucru? daca da sau nu. Multumesc:)
este fix pana la ora 22;00 deoarece se plateste, este un teren amenajat si la ora fixa se opreste iluminatul. Eu doar am intrebat daca intradevar incalc vreo lege.E normal sa se auda voci, te bucuri si toate cele, doar ca dansul apare de fiecare data, (vineri in cazul nostru) cu scandal sa nu mai jucam si sa ne opreasca iluminatul.
Buna seara!
Merg la tenis cu prietenii pe un teren amenajat de un proprietar de restaurant intre un bloc si o casa. Proprietarul casei vine cu scandal in fiecare seara in care jucam ca sa ne oprim si sa ne opreasca lumina. (mentionez ca jucam in intervalul orar 20;00 - 22;00. nu se depaseste ora 22 niciodata). Incalcam vreo lege?