avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate maryana_kpa

Activitate maryana_kpa

Discuție credit banca
buna ziua.acum 4 ani am facut un imprumut la ge money urmand ca in februarie 2013 sa il termin. dorind sa termin mai repede cu plata imprumutului,in august(anul curent) am sunat la banca sa vad daca se poate.mi s-a spus ca da,se poate daca platesc o anumita suma de bani iar contractul se incheie automat.am depus banii in cont am sunat din nou la bana si m-i s-a confirmat ca banii erau intrati iar acum,dupa doua luni am primit o scrisoare de la o firma,, ralfi ifn.sa,, precum ca voi fi data in judecata pt neplata datoriei bancare.(banca are sucursala in alt judet).banii care au fost depusi ar fi trebuit sa acopere trei rate ,deci oricum nu puteam fi in urma .ce pot face?va multumesc

buna ziua.parintii mei au facut o casa acum 45 de ani fara titlu de proprietate pe teren .terenul apartinea CAP-ului iar primarul din vremea respectiva le-a zis ca pot sa isi faca acolo casa dar nu le-a eliberat nici un act. de atunci impozitele au fost platite la zi suntem trecuti in registrele primariei dar nu avem titlu de proprietatenici pe casa nici pe teren(1000m2).acum 7 ani am facut cadastru si m-i s-a dat si o hartie precum ca primaria ne recunoaste ca proprietari.din pacate acum aceeasi primarie dar cu alta conducere spune ca acele documente nu mai sunt valabile.ce pot face totusi pt a avea titlul .sunt singura mostenitoare.