avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate tiberiu1977

Activitate tiberiu1977

Am moștenit un hectar de pădure, am găsit locul tăiat la ras , toți pomii.Ce pot să fac?
Da , e singura moștenitoare . Bunicul a murit la azil.Avem martori tot satul.

gi-jane2 a scris:

Sotia dvs e singura moatenitoare a parintilor sai, nu are legatura cu ce are bunicul.
Nu ziceti ce a dat cu contract de intretinere?
Sotia dvs poate ataca actul daca bunicul nu e întreținut.
Bunicul mai e sanatos la cap? Nepoata ce relatie are cu el?

Ok pentru bunurile sale. Dar partea soției?
Și a fost dus la azil , ce întreținere? Azilul plătit din pensia lui.

raluk0207 a scris:

Nici nu trebuia sa declare.
Cat trăiește, omul poate sa facă ce act dorește pentru bunurile sale.

Când a făcut actul de întreținere a declarat pe propria răspundere că nu mai are niciun moștenitor

tiberiu1977 a scris:

Soția mea este cu prima soție nu cu concubina și nu a fost dezbătută masa succesorală

Am vrut să evidentiez faptul că după moartea soției nu au dezbătut nimic și nici după moartea fiului și a soției acestuia.

gi-jane2 a scris:

Ce sa se dezbata daca omul e viu?
Dupa decesul lui, daca mai e ceva de mostenit, mosteneste nepoata, sotia dvs.

Soția mea este cu prima soție nu cu concubina și nu a fost dezbătută masa succesorală

Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.A avut o nevastă care a murit și a trăi în concubinaj cu altă doamnă.A avut un fiu care a fost căsătorit și a avut o fata ( soția mea).Fiu și nora au decedat precum și doamna cu care a conlocuit a murit.Nepoata trăiește .După decesul lui soția mea are drept la masa sucesorala?
Am spus aveam 90 km/ora,in afara localitatii
Carosabil uscat,tractiune fata,impactul a avut loc la 18 cm de axul imaginar al drumului (nu era trasata linia de mijloc)pe sensul opus mie.
Asa au hotarat politistii la fata locului.Eu sunt vinovat ca nu am tras dreapta de volan.Cand am vazut cealalta masina venind drept spre mine am pus frana,masina in timpul procesului de franare a ajuns pe contrasens,unde m-am lovit cu celalalt conducator care a reusit sa revina pe sensul sau de mers.Urmele de franare incep pe sensul meu de mers.