Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.A avut o nevastă care a murit și a trăi în concubinaj cu altă doamnă.A avut un fiu care a fost căsătorit și a avut o fata ( soția mea).Fiu și nora au decedat precum și doamna cu care a conlocuit a murit.Nepoata trăiește .După decesul lui soția mea are drept la masa sucesorala?
Are. În calitate de nepoată de fiu (dacă fiul era al bunicului, indiferent cu cine l-a făcut) ea are drept la moștenirea bunicului.
Dar din moștenirea bunicului (masă succesorală, rămasă de pe urmă lui) nu mai fac parte bunurile pe care bunicul ei le-a înstrăinat pe vremea când trăia. (cum este bunul obiect al contractului de întreținere).
Mostenire
Adriana01
Va salut in primul rand si va multumesc anticipat in al doilea rand. Am o intrebare legata de mostenirea unei case.Bunicul care a decedat a lasat in urma ... (vezi toată discuția)
Mostenire
elenasuch
buna seara vreau sa ma ajute cineva sa pot rezolva o problema legataa de mostenire socrii mei au trei copii unul dintre ei e decedat ( decedatul are si el ... (vezi toată discuția)