Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.A avut o nevastă care a murit și a trăi în concubinaj cu altă doamnă.A avut un fiu care a fost căsătorit și a avut o fata ( soția mea).Fiu și nora au decedat precum și doamna cu care a conlocuit a murit.Nepoata trăiește .După decesul lui soția mea are drept la masa sucesorala?
Nu este obligatoriu ca o persoana sa fie întreținută la domiciliu. Trebuie citit contractul, dacă bunicul si-a rezervat un drept de uzufruct viager.
Întreținerea poate fi prestata în mod valabil și la azil, dacă familia respectiva achita taxele și ii asigura acolo medicamente, îmbrăcăminte, încălțăminte, hrana etc.
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Da, a achitat cu pensia lui ;(
Mergeti la un avocat si daca vreti, incercati-va sansele pt desfiintarea acelui contract.
Cat a stat batranul in azil? Nepoatei i-a pasat ca e in azil?
Mostenire
Adriana01
Va salut in primul rand si va multumesc anticipat in al doilea rand. Am o intrebare legata de mostenirea unei case.Bunicul care a decedat a lasat in urma ... (vezi toată discuția)
Mostenire
elenasuch
buna seara vreau sa ma ajute cineva sa pot rezolva o problema legataa de mostenire socrii mei au trei copii unul dintre ei e decedat ( decedatul are si el ... (vezi toată discuția)