Imi cer scuze ca intru cu subiect care pe voi nu va mai intereseaza. Daca stiti din anii trecuti, cei ce nu iau grila, li se returneaza o parte din bani?
P.s. poate imi raspunde si mie cineva la intrebarea cu cont in anulare..pls:D
Inteleg asa:
- daca il gaseste dormind si il omoara - omor calificat (grad sporit de pericol social)
- daca il adoarme intentionat pentru a-l ucide - omor simplu ......... e un non-sens dupa mine, indiferent ce scrie in carte, codul penal nu imi face mie distinctia asta. Tocmai ca il adoarme intentionat pentru a-si usura treaba, dovedeste pericolul ..
O zi buna va doresc
elena999 a scris:
Cine a mai observat vreo eroare in redactarea vreunei grile va rog sa o spuneti.
Am 69 si o singura contestatie admisa m-ar salva...Am gresit la ce stiam mai bine...
mai este grila de la procedura penala cu cazurile de achitare: desi se precizeaza clar in textul intrebarii ca este vorba de solutia data actiunii penale in cursul judecatii, raspunsul corect il include si pe invinuit...iar noi stim cu totii ca invinutul nu ajunge in faza de judecata decat in calitate de inculpat, adica cu actiunea penala pusa in miscare; chiar si in ipoteza infractiunilor de audienta sau de extindere a procesului penal/actiunii penale, instanta nu poate judeca decat cu privire la un inculpat.