Si eu am ramas surprins de nota de la dr. penal. In cazul meu nu au disparut decat 2 puncte(nu ca ar fi putin dar in comparatie cu altii se pare ca e bine), in contextul in care la celelalte materii am apreciat foarte bine cam ce nota voi avea. Nu o sa fac contestatie pentru ca am promovat examenul, desi nota de la penal m-a adus foarte aproape de limita. Bafta multa pentru cei cu probleme la penal iar daca vreti sa strangeti semnaturi sau sa faceti alte demersuri eu va sustin si va ajut cum pot.
radul22 a scris:
Sunt convins ca sunt 'n' aranjamente. Tind sa cred ca in cazul tau si al altora descrise mai sus sunt doar greseli umane, ce vor corectate la contestatii. Bafta mare!
cum este posibil sa existe cel putin 20 de "greseli umane" la nivel national cum este si in cazul meu unde la penal imi lipsesc 4 puncte si in aceeasi situatie se gasesc si adi_09 si doomkikidex, si mai mult decat atat cine ne da inapoi stresul prin care trecem pana isi repara ei greselile?????
Fratilor...vreau sa dezbatem urmatoarea chestie...la centrul teritorial inppa brasov...din 33 de candidati ptr definitivat...33...si toti RESPINSI!!!!!!!! ce ziceti....e posibil asa ceva????????? de ce nu se iau masuri????? E INCREDIBIL ASA CEVA!!!!!!!!!
goethe a scris:
Asa este, anul trecut au trecut multi dupa contestatii dar..ia uitati-va cam cati trecusera inainte contestatii si comparati cu situatia de anul acesta..nu vreau sa dezumflu pe nimeni dar trebuie sa fiti realisti. S-ar putea ca anul acesta sa nu se repete situatia de la contestatii de anul trecut.
eu sunt realist, sa-mi dea ceea ce mi se cuvine !!
ok desteptilor.voi stiti mai bine,de aia plangeti acum un pumni.bafta va urez!
Prietene grohaitor e trist ca oameni ca tine au promovat acest examen..UNBR este institutie de utilitate publica! O tampenie este ce a devenit acest examen si oamenii care il promoveaza. Groh-groh...
pana va judecati voi o sa se mai organizeze inca 2-3 sesiuni de examen :)) oricum este o tampenie sa introduci o cerere de chemare in judecata.mai nou judecatorii sunt corectori la examene si nu stiu eu?unbr nu este autoritate publica + nu imi pot imagina o situatie in care judecatorul are autoritate sa corecteze el o lucrare la un examen si sa noteze.adica dupa aia hotararea are autoritate de lucru judecat si e data in spiritul legii?care lege? ahahahaha.reveniti-va
justice85 a scris:
adi_09 a scris:
si ce ceri in instanta?
nu stiu daca e act administrativ sau nu. anularea hotararii dupa contestatie
N-ai pt ce sa-mi multumesti! :) Fa tot ce poti daca esti sigura de ceea ce ai scris!
Eu stiu (de atunci) ca e act adminiatrativ, ca tb mai intai sa faceti plangerea la UNBR impotriva hotararii si abia apoi sa ajungeti in instanta. E vb despre hotararea de validare a rezultatelor (sper sa nu vb aiurea). Si stiu ca nu ti se permite sa vezi lucrarea (poate acum da), ceea ce mi se parea strigator la cer. Nici in ziua de azi nu am inteles acea nota, dar asta e. Sper sa am succes la INM. :)