avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Activitate pretor1234

Activitate pretor1234

Răspuns la discuția uzucapiune
Multumesc pentru interesul aratat.
Vreau sa va spun ca.bunicul meu a murit in 84.noi suntem cei care ne.am aparat- mostenitorii.ne.am aparat odata invocand uzucapiunea ca si sanctiunea asupra lipsei de interres a proprietarului.cel mai important aspect pe care l.am invocat este acela ca uzucapiunea trebuie dusa impotriva proprietarului.
Sunteti de acord sa va trimit nr dosarului sa puteti vedea solutia data de judecatoria secto3
Am acasa dosare cu uzucapiuni false cu numele bunicului meu citat la adrese diferite.
.descoperite intamplator de mine.vreau sa va intreb daca mai pot face ceva din moment ce s.a pronuntat decizia irevocabila
Culmea am pierdut.irevocabil la tribunal.inca sunt socat.
Discuție uzucapiune
Statul roman i.a confiscat bunicului meu un teren in anii 50.imediat dupa revolutie am demarat procesul de restituire .nu a fost posibil fara un proces in
sine.numai ca in momentul in c ate noi ne judecam,unii dintre vecini au inceput sa.si faca uzucapiuni pe terenul nostru aflat in litigiu.ciudat este ca in nici una din aceste uzucapiuni nu este impotriva noastra,sau a celor cu care ne respectiv judecam atunci respectiv primaria.dupa ce am recastigat terenul inapoi prin judecata am inceput sa facem cadastru, int:Pabulare etc.am observat acesteni uzucapiuni.am inceput sa ne judecam cu vecinii respectivi.am pierdut un proces
care judecatorul a admis uzucapiunea lor in defavorea titlului nostru..ma poate ajuta cineva.plsss