Eu nu am jignit pe nimeni draga aspiranta la inm. Eu am spus unele lucruri pe care altii le-au contrazis afirmand ca gandirea e limitata, logica e proasta , exista frustrare etc. Mi-e jena sa mai polemizez cu personaje de genul acesta.
Am aratat ca sunt foarte multe personaje ( ca si tine ) care nu si-au gasit locul unde ar fi vrut si hopa au descoperit ca au vocatie in avocatura.
Poate ne spui si noua , fraierilor de pe forumul acesta , cum NU AI FI PROFESAT tu un an de zile in barou (daca ai fi promovat examenul ) si te-ai fi axat tot pe inm. Nu ai senzatia ca nu e ok ? Eu stiam ca te poti suspenda la cerere doar pentru motive intemeiate , nu ca sa-ti faci tu damblaua sa inveti pentru altceva. Adica sa tragi teapa celor care te-au admis. Pe langa asta mi se pare ca ai fi devenit putin cam incompatibila daca ai fi luat la inm. Si cred ca trebuia sa rezolvi problema cam repede. Iar pana la examenul de absolvire al Inppa mai erau vreo 2 anisori. Deci sa inteleg ca tu erai cea despre care vorbeam eu mai devreme , care ar fi renuntat DEFINITIV la profesia de avocat ?
Pe langa faptul ca nu cunosti nici macar legea """ avocaturii "" (sau daca o cunosti si vrei sa o fentezi e mai grav) mai ai si inteligenta sa confirmi ceea ce am spus mai sus.
Mai bine ai citi tu legislatia si statutul profesiei de avocat si mai ales codul deontologic , asa cum ma sfatuiai pe mine. Nu de alta dar macar sa te salvezi si tu la a doua proba.
Si o vorba din batrani pe care nu ti-a spus-o bunicuta dumitale ar spune cam asa """" nu poti sa fii si cu ........ si cu fundul in rai """""'
Rosse a scris:
Sa inteleg ca toata lumea e super pregatita, ca in atatea sute de pagini pe forumul asta nu prea am observat sa se discute despre spetze, controverse, ci fiecare se uita in gradina altuia si moare de capra vecinului de parca examenul asta ar fi pe locuri. Nu, pe locuri este concursul de la INM si totusi cei de pe forumul acela sunt ca o familie cand poate ca ar trebui sa fie invers.
Eu ma numar printre cei picati si la INM si la Barou, deci fac parte din categoria "rebuturilor". Si da, visul meu e sa reusesc la INM, sunt o tocilara care isi pierde tot timpul liber prin biblioteci. Si ca fapt divers, chiar daca as fi reusit la Barou , nu as fi profesat un an si m-as fi axat tot pe INM. Si cred ca destule persoane care au picat la INM si vor lua Baroul , tot vor incerca anul viitor la INM... Nu vreau sa jignesc cu nimic pe cei ce candideaza doar la Barou, cunosc destule persoane care isi doresc sa ia doar Baroul si care ar face fatza cu succes si unui examen de rigoarea celui de la INM. Nu suntem cu nimic mai presus decat voi, insa in niciun caz mai prejos.
Iar cei care jignesc alte persoane ( de exemplu @deveghe ) si care totusi aspira la profesia de avocat , poate ca ar trebui sa cititi mai mult si mai bine Statutul Profesiei de avocat si, mai ales, codul deontologic, ca la cum va exprimati se pare ca nu ati invatat mai nimic din el.
P.S. - Avea dreptate bunica cu o vorba din batrani care suna cam asa: " Daca te bagi in troaca porcilor, te mananca porcii" :tooth: