avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate deveghe

Activitate deveghe

Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Parca ziceam ceva de partea generala la procedura LOL dar s-a pierdut concluzia de la ora 6/00, LOL bravo scuteristule
Uitasem sa intreb , daca peste 30 de ani inseamna ca esti baba ? lol Hai ca acum ma concentrez pe subiecte ca sunt proaspete . Mamaaaa ce vad aici , hai cine se poarta frumos poate afla cate ceva , din stele evident.

deveghe a scris:

N-am nimic cu tine , nu stiu de ce te-ai simtit tu lezata cand am zis de babe LOL. Nu ma intereseaza teoria imbrancelii si multumesc pentru succes dar nu am nevoie deocamdata. Studiaza tu dex-ul acolo si vezi cum e cu imbranceala (fa si o analiza a dinamicii pe vectoriale) si lasa-ma pe mine sa bat campii.

Ice Hellene a scris:

deveghe a scris:

Opriti penibilul si mai spuneti si voi ceva interesant. Spete idioate , babe hotarate pe cariera, analiza pe imbranceala (cu definitii din dex) , unul intreaba daca are voie la examen cu poseta LOL si numai porcarii din astea. Ba vreti si voi subiectele ? /lol

Am zis ca nu-ti mai raspund, dar esti irezistibil. :)
In primul rand, nu sunt baba, am sub 30 ani. Am spus doar ca nu sunt domnisoara. Speta "idioata" se da la definitivatul de anul acesta in profesia in care iti doresti sa intri, deci candva o sa ai si tu ceva asemanator de idiot. Probabil te depaseste o argumentare care contine inclusiv definitii din DEX.
Iar unii mai intreaba despre chestii organizatorice ale concursului, nu vad de ce esti asa deranjat. "Penibil" e sa fii mereu pus pe harta si sa jignesti, fara sa faci ceva constructiv.
Te felicit, m-ai "alungat" de pe acest topic, ma intorc la "rebuturile" ca mine.

PS: nu am nimic personal cu tine, dar exagerezi cu rautatile gratuite. Succes!

Buna constatarea LOL trebuie sa ne mai relaxam putin

andreea-ioana a scris:

Discutiile din ultima vreme de pe forum imi aduc aminte de bancurile cu porcusorul isteric..

Daca vii in curuletul gol esti candidatul care nu va ridica nicio suspiciune.

porcul a scris:

yeeeeeeeey 2 ore oepa :D in sfarsit o veste buna,sincer ma asteptam ca imbecilii astia sa ne dea 4 ore :-|

poti merge cu ce vrei la tine dar in sala nu vei intra cu nimic in afara de buletin

Mahalagisme zici LOL bai ia hai sa dezvoltam treaba cu traNvAIUL. Lesin de ras ba , va rog eu hai sa fim mai inteligenti putin.

Miklos a scris:

gabrielcartas a scris:

v-am publicat toate spetele de dr. pen. Speta s este cea cu "impingerea "din tranvai.Vreti sa public si intrebarile la celelalte spete?

In sfarsit o persoana care discuta despre ceea ce ne intereseaza si nu despre mahalagismele de pana acum...

N-am nimic cu tine , nu stiu de ce te-ai simtit tu lezata cand am zis de babe LOL. Nu ma intereseaza teoria imbrancelii si multumesc pentru succes dar nu am nevoie deocamdata. Studiaza tu dex-ul acolo si vezi cum e cu imbranceala (fa si o analiza a dinamicii pe vectoriale) si lasa-ma pe mine sa bat campii.

Ice Hellene a scris:

deveghe a scris:

Opriti penibilul si mai spuneti si voi ceva interesant. Spete idioate , babe hotarate pe cariera, analiza pe imbranceala (cu definitii din dex) , unul intreaba daca are voie la examen cu poseta LOL si numai porcarii din astea. Ba vreti si voi subiectele ? /lol

Am zis ca nu-ti mai raspund, dar esti irezistibil. :)
In primul rand, nu sunt baba, am sub 30 ani. Am spus doar ca nu sunt domnisoara. Speta "idioata" se da la definitivatul de anul acesta in profesia in care iti doresti sa intri, deci candva o sa ai si tu ceva asemanator de idiot. Probabil te depaseste o argumentare care contine inclusiv definitii din DEX.
Iar unii mai intreaba despre chestii organizatorice ale concursului, nu vad de ce esti asa deranjat. "Penibil" e sa fii mereu pus pe harta si sa jignesti, fara sa faci ceva constructiv.
Te felicit, m-ai "alungat" de pe acest topic, ma intorc la "rebuturile" ca mine.

PS: nu am nimic personal cu tine, dar exagerezi cu rautatile gratuite. Succes!

Ba da drepturi de autor ai ? Sau nu conteaza ca oricum e cu tra N vaiul LOL

gabrielcartas a scris:

v-am publicat toate spetele de dr. pen. Speta s este cea cu "impingerea "din tranvai.Vreti sa public si intrebarile la celelalte spete?

Te-ai facut de toata jena prin afirmatia aia cum ca ai vrea sa fentezi stagiul. Acum jignesti ca la usa cortului. Tu ai fi vrut sa fii VREODATA magistrat ? LOOOOOL Daca anul trecut ai cazut si la inm si la barou , anul asta iar ai cazut la inm. Vezi cum faci pe mai departe. Eu iti urez succes si nu te sfatuiesc sa mananci kkt asa cum mi-ai urat tu mie. Pot doar sa-ti spun ca daca nu te da inteligenta afara din casa , macar nu-ti pune o fotografie langa postare ca sa mai si stie lumea cine esti. Succes si vezi ca de unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Deci poti sa te linistesti la un moment dat. Sunt o multime de lucruri frumoase pe lume.

Pentru cea care a intrebat de noul cod civil , da se va da din noul cod civil.
NU se va da din noul cod de procedura civila.

Rosse a scris:

@deveghe, e un efort prea mare pt. mine sa ma cobor pana la nivelul tau. Si, ca sa citez pe cineva,:weg:, , mult succes la mancat...kkt. Probabil ca tu stii cel mai bine cum e, ca nu degeaba ai facut niste afirmatii. :)))

deveghe a scris:

Pana la urma in avocatura se mananca si kkt. Foarte mult s-ar putea spune.

Eu nu am jignit pe nimeni draga aspiranta la inm. Eu am spus unele lucruri pe care altii le-au contrazis afirmand ca gandirea e limitata, logica e proasta , exista frustrare etc. Mi-e jena sa mai polemizez cu personaje de genul acesta.
Am aratat ca sunt foarte multe personaje ( ca si tine ) care nu si-au gasit locul unde ar fi vrut si hopa au descoperit ca au vocatie in avocatura.
Poate ne spui si noua , fraierilor de pe forumul acesta , cum NU AI FI PROFESAT tu un an de zile in barou (daca ai fi promovat examenul ) si te-ai fi axat tot pe inm. Nu ai senzatia ca nu e ok ? Eu stiam ca te poti suspenda la cerere doar pentru motive intemeiate , nu ca sa-ti faci tu damblaua sa inveti pentru altceva. Adica sa tragi teapa celor care te-au admis. Pe langa asta mi se pare ca ai fi devenit putin cam incompatibila daca ai fi luat la inm. Si cred ca trebuia sa rezolvi problema cam repede. Iar pana la examenul de absolvire al Inppa mai erau vreo 2 anisori. Deci sa inteleg ca tu erai cea despre care vorbeam eu mai devreme , care ar fi renuntat DEFINITIV la profesia de avocat ?
Pe langa faptul ca nu cunosti nici macar legea """ avocaturii "" (sau daca o cunosti si vrei sa o fentezi e mai grav) mai ai si inteligenta sa confirmi ceea ce am spus mai sus.
Mai bine ai citi tu legislatia si statutul profesiei de avocat si mai ales codul deontologic , asa cum ma sfatuiai pe mine. Nu de alta dar macar sa te salvezi si tu la a doua proba.
Si o vorba din batrani pe care nu ti-a spus-o bunicuta dumitale ar spune cam asa """" nu poti sa fii si cu ........ si cu fundul in rai """""'

Rosse a scris:

Sa inteleg ca toata lumea e super pregatita, ca in atatea sute de pagini pe forumul asta nu prea am observat sa se discute despre spetze, controverse, ci fiecare se uita in gradina altuia si moare de capra vecinului de parca examenul asta ar fi pe locuri. Nu, pe locuri este concursul de la INM si totusi cei de pe forumul acela sunt ca o familie cand poate ca ar trebui sa fie invers.
Eu ma numar printre cei picati si la INM si la Barou, deci fac parte din categoria "rebuturilor". Si da, visul meu e sa reusesc la INM, sunt o tocilara care isi pierde tot timpul liber prin biblioteci. Si ca fapt divers, chiar daca as fi reusit la Barou , nu as fi profesat un an si m-as fi axat tot pe INM. Si cred ca destule persoane care au picat la INM si vor lua Baroul , tot vor incerca anul viitor la INM... Nu vreau sa jignesc cu nimic pe cei ce candideaza doar la Barou, cunosc destule persoane care isi doresc sa ia doar Baroul si care ar face fatza cu succes si unui examen de rigoarea celui de la INM. Nu suntem cu nimic mai presus decat voi, insa in niciun caz mai prejos.
Iar cei care jignesc alte persoane ( de exemplu @deveghe ) si care totusi aspira la profesia de avocat , poate ca ar trebui sa cititi mai mult si mai bine Statutul Profesiei de avocat si, mai ales, codul deontologic, ca la cum va exprimati se pare ca nu ati invatat mai nimic din el.

P.S. - Avea dreptate bunica cu o vorba din batrani care suna cam asa: " Daca te bagi in troaca porcilor, te mananca porcii" :tooth: