avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate vazuha

Activitate vazuha

Am citit dar de unde știi ca ai greșit.?DAca ai greșit si nu îți mai dau banii nu trebuie sa existe o decizie in acest sens?
cum poate fi atacata in instanta aceasta aberatie?
Respectiv:
art 80 legea 76/2000 stabileste dreptul angajatorului de a incasa o subventie ptr angajarea absolventilor
hg 14/2002 la art 54 conditioneaza acordarea subventiei de raportarea corecta a unor situatii..
Daca gresesti nu primesti banii,nu te anunta nimeni,nu exista nici o decizie oficiala
Functionarii aroganti iti spun ca nu intra in atributiile lor sa verifice ,,,
Sunt foarte curioasa ce se intimpla cu acesti bani.Pe mine m-au taxat de cel putin 2000 lei pina acum ,am gresit in 112 cu 1 leu suma pe care trebuiau sa mi-o returneze(in minus),am pus scutirea de plata la art 85 si nu la art 80 tot in 112,am trimis un stat de plata incomplet(un salariat este trecut pe alt stat si nu corespundeau totalurile si nu au vrut sa inteleaga ca sunt 2 state in aceeasi luna si sa-mi permita depunerea celui de-al doilea stat) si nu mai stiu ce am mai facut

Am cautat cazuri similare pe net si am inteles ca instantele nu dau cistig de cauza celor care gresesc ptr ca incalca art 54 si atunci ma gindesc cit de legal este art 54...
Ma ajuta cineva va rog?
Cred ca suntem multi in aceasta situatie
Multumesc