avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Activitate mioara26

Activitate mioara26

Răspuns la discuția despre factura telefonie mobila
am incheiat contractul telefonic . nu stiu cum pot citi contractul? ce ma sfatuiti sa fac ? sunt disperat ca daca acept si platesc va dati seama ca oricand imi poate repeta problema
Buna seara sunt foarte suparata pe o retea de telefonie. sa va povestesc pe scurt . eu sunt abonata de mult timp la aceasta retea am vrut in acest an sa renunt si pe parcurs m-am razgandit iar pe data de 28-08-2012 am reinoit abonamentu cu optiunea de 12 euro cu TVA . cu minute in retea si sms + mb de internet . pe 2 ani + mi-am achizitionat un smartfone la oferta 1 euro . luna asta mi-a venit facutura de 153.66 .precizez pt monitorizare personala a traficului de net am descarcat o aplicatie 3 g dog watch. si verificam mereu datele ramase+ din optiune la *123# . pe data de 07-10-2012 am facut verificare la *123# si imi aparea la cost suplimentar doar 0.14 centi / va intreb cum e posibil ca acum sa-mi sustina pe factura ca eu am 21 euro cost suplimentar ?
si dece nu mi-a aparut pana pe data de 07-10-2012 la cost control (*123#)? ei sustin ca am 21euro cost datorat consumului suplimentar de internet efectuat prin aplicatiile de pe android . dar eu nu inteleg cum pot face cost suplimentar daca dezactivam netul din setari de fiecare data cand paraseam pagina sau aplicatia de net? . intrebarea mea este : pot rezilia contractul sau negocia schimbarea abonamentului ,fiind un client vechi inainte de expirarea contractului?fara sa suport nici o taxa in plus ?deci tine-ti cont ca nu am fost informata de cei 21 de euro cost suplimentar pt net , faptul ca nu ma avertizat nimeni ca desi inchid din setari netul aplicatiile inca foloseau netul fara aprobarea mea .