avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate oly86

Activitate oly86

Răspuns la discuția Paternitate
copilul are 7luni azi implinite! imediat dupa ce a fost facut certificatul de nastere al copilului, adica dupa ce mama ei a scos-o din maternitate chiar in acea zi eu i-am spus mamei copilului ca-mi pare rau de hotararea facuta si ca doresc sa recunosc copilul si sa fim o voi plati tot si nici nu vor mai fi de acord sa ne impacam vreodata iar copilul ma va ura pt asta de-aia sunt in MEGA MAXIME DUBII
apropo pot face asta fara ca ea sa fie de acord?sau cum pot face?sa merg la starea civila sa anunt asta?ca mai apoi sa merg sa contest cand voi avea bani?dati-mi sfaturi.
din ce imi amintesc referitor la tot ce am citit pe forum-uri parca pot cere alta data acest test, adica sa recunosc acum si ulterior sa cer ADN...sunt fff confuz nu stiu ce sa fac...nu as vrea sa platesc bani degeaba dar nici peste ani sa fiu luat la intrebari ca de ce nu am recunoscut si de-astea!!!my am la dispozitie 1 luna si 14 zile :D din pacate si de-asta vreau sa ma hotarasc pana atunci...nici bani nu am de aruncat dar nici sa fiu luat la misto nu vreau, ma intelegeti?ASA CA VREAU CAT MAI MULTE SFATURI,SUGESTII, IDEI, EXEMPLU PT A MA HOTARA!VA MULTUMESC ANTICIPAT
Usor de zis insa mai greu de facut...insa ma gandesc ca daca m-a chemat doar pe mine e clar ca este al meu altfel nu s-ar fi facut de...in fata acelor judecatori!insa peste ani eu pot cere sa se faca un ADN?si atunci nu voi mai plati avocatul ei sau ma insel in aceasta privinta?
Discuție Paternitate
Am un copil cu cineva cu care nu sunt casatorit.Datorita unor zvonuri nu am recunoscut copilul desi am locuit impreuna de cand am aflat ca vom avea un bebelus si pana a venit pe lume(chiar am asistat-o in sala de nasteri)!dupa ce s-a facut certificatul am regretat hotararea mea si-am decis sa-l recunosc cat mai repede posibil insa nu au vrut(ea si falimia ei),m-au chemat in judecata si acum nu stiu ce sa fac?sa-l recunosc din prima sau sa fac un test ADN?Daca nu fac ADN,daca nu este al meu?daca il recunosc direct ce se schimba in certificatul de nastere?doar in locul liniutei apare prenumele meu?se schimba si numele de familie al ei cu al meu?adica copilul va avea numele meu de familie?eu am vrut si vrea ca acest copil sa aibe o familie pt ca de-aia a fost daruit de Bunul Dumnezeu!Astept niste raspunsuri clare cat mai detaliate si explicite si cu responsabilitate maxima!daca este nevoie va mai stau la dispozitie si cu alte detalii va multumesc anticipat