Buna! M-am uitat peste hot 4 din 2011 a UNBR prin care s-a adoptat regulamentul-cadru privind organizarea concursului. Din cate imi dau eu seama de acolo titlurile cerute la procedura penala nu se regasesc asa de bine conturate in Udroiu. Sunt sigur ca informatia se gaseste si in Udroiu chiar daca nu ii structurata cartea la fel, dar asta ma face sa ma gandesc ca astia s-au orientat dupa alt curs.
In anu 3 am invatat dupa Udroiu, credeti ca ar fi mai bn sa trec pe Neagu? Voi ce ati mai auzit dupa cn se corecteaza?
daca infractorul a fost condamnat prin hotarari definitive pentru doua infractiuni concurente la 2 ani si 1 an inchisoare, iar pedeapsa de 1 an inchisoare, din care a executat 5 luni, a fost gratiata in intregime la contopire instanta va proceda astfel:
A. in contopire nu intra si pedeapsa gratiata insa instanta va scadea ce s-a executat in contul acestei pedepse, respectiv 5 luni din pedeapsa de 2 ani
B. instanta va contopi pedeapsa de 2 ani si perioada de 5 luni urmand ca apoi sa scada perioada executata din pedeapsa de 5 luni
C. instanta va contopi pedepsele aplicate urmand ca apoi sa scada ce s-a executat.