gi_jane2 multumesc ptr raspuns. totusi banca la care am creditul ipotecar nu este de acord ca sa renunte la credit deorece ei au interes sa imi ia dobanda in anii cat le platesc eu ratele (fiind la zi la acestia). ii poate instanta sa ii oblige ( suma imprumutata de mine fiind mult mai mare ) ptr a ceda ulterior suma datorata la cealalta banca care cere executare ptr creditul neachitat al soacrei mele? ( si partaj pentru copropietar)
buna seara! Va deranjez cu o intrebare! soacra mea a facut un credit de nevoi personale fara giranti la bank cu ceva timp in urma. avand probleme financiare respectiv pierderea locului de munca nu a mai putut platii ratele la banca si a trecut mai bine de jumatate de an de cand se intampla asta!am primit ulterior o hartie de la banca in care este stipulat ca i-au fost blocate conturile si ca trebuie sa plteasca intreaga suma datorat bancii. Intrebarea e in felul urmator : Poate banca sa ii ia apartamentul daca o va trimite in jutecata? mentionez faptul ca este copropietar al apartametului iar acesta este ipotecat pentru un credit de nevoi personale de-al meu!va multumesc anticipatsi astept raspuns.