avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate LaviniaDana

Activitate LaviniaDana

Răspuns la discuția Nu mi-am primit banii
Numele meu nu se gaseste pe nici un bon,pt ca toate bonurile au acelasi nume,dar nu sunt singura care nu si-a primit salariu si nu sunt singura care muncea 15 ore avand trecute in contract doar 4.Poate daca este cuvantul meu impotriva cuvantului lui,vor conta si martorii
Am si eu o problema...Acum 3 luni m-am angajat la un restaurant ca ospatar,primele 2 saptamani am muncit degeaba spunandumi-se ca banii pe saptamanile astea ii primesc cand vreau sa plec si imi depun preavizul.Dupa trecerea acestor 2 sapt mi s-a facut si un contract de munca de 4 ore,cu toate ca eu munceam 15 ore/zi.Eu am semnat contractul,dar nu am primit nici un exemplar.Am muncit 2 luni si m-am hotarat sa imi bag preavizul sa plec din cauza sefului care oprea bani din salariu din motive aiurea(ca s-a spart un pahar,etc).Cand am semnat decizia de incetare a contractului de munca,mi s-a spus sa semnez si un stat de plata,dar nimeni nu a zis ce e cu el,daca am semnat pt salariu care trebuia sa il iau sau pt preaviz.Azi am fost sa imi dea restul de bani si a zis sa imi iau gandul de la ei pt ca nu mai imi da nici un ban.Ce pot face in cazul acesta?Ma pot duce la ITM?Va multumesc