Mentionez ca am decat cartea masinii in original... numerele de inmatriculare sunt predate...pot sa o radiez??? sau exista alti pasi de urmat fata de cum as radia masina avand nr. de inmatriculare, acte.
In anul 2007 m-am mutat din sectorul 2 al Capitalei, in sectorul 5, lasand inscrise pe acea adresa 2 masini( inscrise pe numele tatalui meu).In 2010 ,tatal meu a decedat, lasandu-ma cu cele 2 masini (in pom) :stunned: si cu impozitul neplatit din anul 2007 , de cand ne-am mutat ( eu stiind ca au fost platite pana la data decesul lui ). Am fost acum de curand la taxe si impozite sector 2, de unde apartineam, si era sa-mi pice fata... am de plata 10.200 lei , asta pt. cele doua masini, cumulate , cu intarzieri de plata...
1 masina din 1982 nu mai exista in circulatie, ea a fost dusa la un centru de colectare a metalelor vechi chiar de tatal meu pana sa treaca in nefiinta (neavand dovada).Cartea masinii o am in original. Masina este inscrisa la taxe si impozite , dar nu exista talon...
Am citit ordonanta 1501 din 2006 prin care masinile mai vechi de 30 de ani se radiaza din oficiu... acum intrebarea era : Masina chiar se radiaza? , iar impozitul , ce se intampla cu el?
A-2-a masina nu se poate circula cu ea pt. ca este in stare jalnica, dar pt. asta am si talon si cartea masinii in original...
Cum pot proceda pt a le radia si eventual sa scap de impozit s-au sa scap de o parte din suma ???
Daca imi raspundeti va multumesc de pe acum anticipat :)