Va multumesc mult pentru raspuns. contractul este unul simplu de vanzare - cumparare. inainte sa o cumpar am fost si la un service, am ridicat-o pe un elevator si mi s-a spus ca totul e ok. la o zi dupa ce am cumparat-o mi s-a spus ca au fost schibate plafonul si geamurile si ca nu mai [pot face nimic deoarece masina nu a fost noua. mi-am asumat riscul cand am cumparat-o.
Am uitat sa mentionez faptul ca inainte proprietarul mi-a spus ca a fost lovita pe o parte si revopsita toata dar nu mi-a spus ca a fost lovita asa de grav, iar eu am acceptat pt ca avea un pret bun. Va multumesc .
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Buna ziua.Am cumparat o masina second hand de la o persoana fizica, si la o zi dupa cumparare am descoperit ca masina a fost lovita si reparata. Imi vreau banii inapoi dar nu stiu cum sa procedez pentru ca fostul proprietar m-a refuzat cand i-am spus ca ii aduc masina inapoi. Va rog sa ma sfatuiti ce as putea sa fac. Va multumesc. Mentionez ca am incheiat contract de vanzare cumparare si vanzatorul mi-a dat si certificat fiscal ca sa o pot inscrie.
Va multumesc si astept raspuns.