avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Activitate mitriosca

Activitate mitriosca

Multumesc.
Nu stiu daca pot dovedi ca agentul nu a fost in aceeasi comuna in urma cu 2 luni, dar pot sa dovedesc ca automobilul de firma nu a fost miscat in ziua aceea, m-am uitat a fost Sambata.

Oricum cred ca este putin probabil ca agentul sa fi fost in aceeasi comuna pe la aceeasi ora care este trecuta corect pe PV, iar PV-ul inteleg ca are regim special, numarul acestui PV ar trebui sa spuna de la sine ca nu avea cum sa fie intocmit cu 2 luni in urma.

Iar ceea ce ma intereseaza cel mai mult este daca merita deranjul sa fac contestatie sau mai usor achit intreaga suma, sau mai precis daca am sanse sa castig ceva prin acest demers, sa platesc jumatate din suma sau deloc.
Buna ziua,
Ieri (11.10.2012) am fost surprins de un radar intr-o localitate cu 87 km/h unde restrictia de viteza este 50 km/h.

Problema este ca dl Agent a gresit in 2 randuri data, acesta completand pe PV 11.08.2012 si in partea de sus si jos a PV-ului, nu am dat atentie, am semnat si am plecat.

Astazi am fost sa achit jumatate din valoarea contraventiei, insa doamna de la ghiseu m-a informat ca trebuie sa achit suma intreaga, adica 420 RON.

Consider ca nu am gresit cu nimic, doar ca am semnat precum primarul fara sa citesc procesul verbal.

Ma poate informa cineva daca merita sa fac contestatie ceva sau mai repede platesc suma intreaga si scap.

Mentionez ca eram la volanul unei masini de firma dotata cu GPS care poate sa confirme ca pe data de 11.08.2012, cum a trecut domnul agent, nici nu a fost pornita masina.

Va multumesc.