avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate andrada1979

Activitate andrada1979

Răspuns la discuția separare in italia
Eu am aici rezidenta si el la fel munceste aici..am apelat la legea italiana ptr ca neam casatorit aici si ptr ca el sa plateasxa pensia alimentara in baza la necesitatile care sunt aici...prin neprezentarea mea la proces in romania se poate da hotararea de divort...nici nu am fost snuntata si deja a fost a doua prezentare..la a treia fara prezenta mea ce se intampla...el nunma anuntat ca eu sa nu ma prezint..deci ce urmareste..va multumesc..
Răspuns la discuția separare in italia
In italia s-a terminat doar separarea..ptr divort trebuie sa astept 3 ani...deci..trebuie sa ma prezint in romania?decizia de separare de aici are vreo importanta ptr legea romaneasca
Ciao..as vrea sa va supun atentiei cateva intrebari:cetateni romani , casatoriti in italia..de curand am obtinut separarea aici prin doar 2 audiente ptr ca el nu sa prezentat..custodia copilului integrala la mine..el trebuie sa plateasca pensia alimentara plus cheltuieli de judecata prin neprezentare..de curand a fost audienta in romania el intentand divort acolo...eu nici nu am fost anuntata..daca eu nu ma prezint acolo cat va dura procesul si ce consecinte vor fi?va multumesc anticipat