avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate gladia

Activitate gladia

Multumesc pt raspuns !
Greu de crezut ca la un salar de 10 ori mai mare ca al lui imparteala ,la o adica, sa se faca in mod egal :(
Alex_Munteanu a scris:

2. In cazul in care alegeti in momentul casatoriei sa aveti regimul matrimonial al comunitatii legale, bunurile achizitionate de oricare dintre soti in timpul casatoriei sunt comune, dar in caz de divort se va stabili partajul in functie de contributia fiecarui sot la achizitionarea bunului, nu contributia la bugetul familiei.

Sa inteleg ca daca fac dovada ca din salariul meu (euro/lunar,profesez in afara tarii) se va achizitiona in timpul casatoriei un imobil,in cazul unui divort, la partaj voi fi indreptatita sa primesc o cota parte pe masura contributiei financiare la achizitionarea lui?

Va multumesc !
Buna ziua,

ma intereseaza cateva informatii legate de "siguranta" mea materiala in contextul unei casatorii viitoare .In acest scop va adresez cateva intrebari:

- viitorul sot va avea vreun drept de proprietate asupra bunurilor imobile achizitionate pe numele meu inaintea incheierii casatoriei?Cineva imi spunea ca dupa 5 ani de mariaj el este proprietar si asupra acestora.

-bunurile care se cumpara in timpul casatoriei ,in cazul unui eventual divort , se impart in mod egal?Sau se impart in functie de contributie financiara a fiecaruia la bugetul familiei?

Va multumesc !