avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate dorin123

Activitate dorin123

Buna ziua,

Vreau sa le dau clientilor un produs cadou la cumpararea altui produs. Produsul cadou e diferit de produsul cumparat. Cum inregistrez produsul cadou?

Cu respect,
Dorin
Răspuns la discuția Plata fara factura
Vă mulţumesc pentru sugestie.
Răspuns la discuția Plata fara factura
Vă multumesc pentru ajutor.
Buna seara,

Am platit un pachet de servicii online din contul firmei. Am primit prin email o invoice/factura fara datele firmei de la care am cumparat. E posibil ca firma sa nu existe. As dori sa stiu cum fac cu acei bani, cum ii inregistrez si daca ii pot pune de la mine(pers fizica) in cont ca sa nu fie probleme.
Vă mulţumesc pentru ajutor.
Bună seara,

Dacă am înfiinţat o firmă în ianuarie 2013, dar actul constitutiv şi depunerea capitalului social s-au făcut în decembrie 2012, cum pot face aceste înregistrări contabile? Trebuia să depun o declaraţie în acest sens?

Răspuns la discuția Activitate sediu social
Nu sunt produse alimentare. Aveti dreptate cu modelul 2 si nu 3(greseala mea). Deci pot depozita marfa acolo? Pot prelua comenzi acolo?
Buna ziua,

Doresc sa infiintez o SRL cu codul CAEN 4791-Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet. Sediul social va fi intr-o camera a unui apartament. Ce activitati se pot desfasura la sediul social? Pot depozita marfa(cateva kg) acolo? Pot avea si activitate de birou acolo? Pot vinde acolo? Toate aceste lucruri trebuie trecute in declaratia pe proprie raspundere model 3? Ce demersuri mai trebuie facute?

Va multumesc.
Mulțumesc pentru răspuns.
Bună ziua,

Ca administrator al unui SRL pot să țin contabilitatea firmei și să semnez bilanțul?
Țin să menționez că am studii superioare economice și cursuri de contabilitate.

Vă mulțumesc.