avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata fara factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata fara factura

Buna seara,

Am platit un pachet de servicii online din contul firmei. Am primit prin email o invoice/factura fara datele firmei de la care am cumparat. E posibil ca firma sa nu existe. As dori sa stiu cum fac cu acei bani, cum ii inregistrez si daca ii pot pune de la mine(pers fizica) in cont ca sa nu fie probleme.
Cel mai recent răspuns: dorin123 , utilizator 11:38, 18 Martie 2013
daca nu se poate face dovada ce anume ati platit din banii firmei, ii depuneti si stingeti paguba
ati facut plata 473(neclarificate)=5121
depuneti suma 5121,5311=473 si o lamuriti
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2013
Carmen Jurubita, Contabil
Vă multumesc pentru ajutor.
eu as considera suma respectiva ca fiind nedeductibila la calculul impozitului pe profit...eventual o nota explicativa langa nota contabila prin care sa explicati situatia...
nu vad de ce vi s-ar imputa dvs. aceasta suma atata timp cat servicile sau bunurile comandate au legatura cu obiectul de activitate
Vă mulţumesc pentru sugestie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila incasare in numele unei societati Naftalina Naftalina Am incasat o suma dintr-un cont de persoana fizica in numele unei societati, prin virament bancar. Ulterior mi-a cerut chitanta ca sa -si poata recupera banii ... (vezi toată discuția)
Bilant eveevelina eveevelina buna seara, va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatoarea problema: la dec 2009 am sold creditor 5121 si am si o suma in 581. la pozitia IV din F10 din ... (vezi toată discuția)
Contract creditare blu_angel blu_angel buna seara conform contract creditare, administratorul de comun acord cu banca isi transfera sumele respective intr-un cont personal. cum inregistrez in ... (vezi toată discuția)