Buna ziua.
Sunt angajata la o firma ce se afla in procedura de faliment . Am ramas singurul angajat deoarece ma aflu in Concediu de Crestere a Copilului. Cei doi ani aferenti CCC expira in 21 noembrie 2014 . Firma nu mai are sediu , angajatorul nu este de gasit si singura persoana cu care se mai poate discuta este administratorul judiciar.
Va rog sa-mi spuneti cui ma pot adresa pentru obtinerea documentelor necesare somajului ?
Firma este in proces nefinalizat de insolventa ( faliment ). Figureaza in continuare cu 18 angajati . Eu predau in continuare concediile medecala la societate in schimb nu incasez nimic si nu fac altceva decat sa cresc datoria lor fata de mine .
La solicitarea mea de a se duce la CNAS si a incasa concediile mele medicale imi raspund ca nu le pot incasa datorita " refuzului la plata " din cauza datoriilor la bugetul de stat.
Sunt deja 3 lunii de medical care nu mi-au fost achitate .
Ce ma sfatutii ?
Multumesc
Multumesc.
in continuare sunt in razboi si in acest moment doresc sa aflu daca firma ( care este in insolventa si are datorii la bugetul de stat ) poate ridica banii pe concediile mele .
Mi-se spune ca primesc " refuz la plata " de la CSAS.
Multumesc
Buna ziua
Sunt angajata la o firma de constructii aflata in insolventa . Ma aflu in concediu medical de 3 luni si acum am intrat in concediu prenatal . Angajatorul nu mi-a platit drepturile salariale , respectiv concediile medicale .
Va rog sa-mi spuneti daca faptul ca este in insolventa ii da dreptul de a nu-mi plati concediile ?
Exista o autoritate la care sa ma pot adresa ?
Multumesc