avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incetare Concediu Crestere Copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incetare Concediu Crestere Copil

Buna ziua.
Sunt angajata la o firma ce se afla in procedura de faliment . Am ramas singurul angajat deoarece ma aflu in Concediu de Crestere a Copilului. Cei doi ani aferenti CCC expira in 21 noembrie 2014 . Firma nu mai are sediu , angajatorul nu este de gasit si singura persoana cu care se mai poate discuta este administratorul judiciar.
Va rog sa-mi spuneti cui ma pot adresa pentru obtinerea documentelor necesare somajului ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:37, 6 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Va adresati administratorului judiciar care trebuie sa intocmeasca documentele de concediere a dvs. si sa va elibereze actele necesare pentru a va inregistra la Agentia de Somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediul de crestere a copilului elenamarica elenamarica buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o nelamurire: in curand mi se va termina concediu de crestere a copilului iar firma la care am lucrat inainte de a intra ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil SenciucAda SenciucAda Buna ziua, Am si eu o nelamurire, sunt angajata la o firma din data de 19.03.2012, in luna octombrie 2012 am ramas insarcinata, am facut un an de munca in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 000005 000005 sunt in concediu crestere copil pana in decembrie 2014 si am fost anuntata de catre firma unde am lucrat ca a intrat in faliment sa ca trebuie sa semnez un act ... (vezi toată discuția)